www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Register

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
piniwini
Član
Član

Pridružen-a: Pet 26 Jan 2007 20:37
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 11:30 pm    Naslov sporočila:  Register Odgovori s citatom

1. Ve morda kdo kako bi v register vpisala nazaj RUN (Start/Run), ker sem ga med zimskim čiščenjem pomotoma izbrisala (!!!). Tudi krajšnica (Windows tipka na tipkovnici + R) mi seveda ne dela, zato sklepam, da je res izbrisan. Rolling Eyes

2. Izbrisala sem tudi nekaj v zvezi z Accounti. Prej sem računalnik ugasnila s hitro tipko na tipkovnici oz. Start/Shut Down. Zdaj se moram najprej odlogirat in šele tam izbrat opcijo Turn Off. Nato moram premagat še tri "ar ju šure". Za ugasnit rač. moram tako naredit 5 klikov Wink

Hvala za vsakršno info.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.96

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 1:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najlažje je, če imaš pri roki CD, iz katerega so bili nameščeni Windowsi.

Vstaviš CD in med možnostmi, ki jih ponudi na začetku, izbereš "Repair" (popravi). OK in ostalo se samodejno zgodi.

Ali imaš CD, iz katerega so bili Windowsi nameščeni?
LP,
Igor

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
piniwini
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 6:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sej zato sprašujem, ker nimam CD-ja. Kolega mi je inštaliral windowse, ko sem kupila računalnik in to je že nekaj let nazaj. Sad
Nazaj na vrh
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 11:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Predlagam ti reinstalacijo. Zimsko čiščenje registra .... V tem poslu sem že kar nekaj let in prva stvar, ki sem se jo naučil (hard way): NE "popravljaj" registra če ne ve kaj počneš! Tudi če misliš, da veš kaj počneš raje ne počni tega!

Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 10:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na drugem računalniku je potrebno (z regeditom) pogledati, kje se (zbrisani) ključ nahaja (run ključev je več, na različnih mestih!). Potem se požene regedit. Če se ga ne da pognati zato, ker start>run ne deluje, potem narediš tako: ctrl-alt-del>upravitelj opravil>datoteka>novo opravilo>regedit.

V regeditu se ključ doda: novo>ključ

Če tega ne obvladaš, bo škoda bo lahko še večja, zato naj to raje naredi kdo drug.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
piniwini
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 30, 2007 6:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prepričana sem, da sem Run izbrisala samo na enem mestu, ko sem odstranjevala neke zastonjkarske triale programov. Vpisat bi še znala, če bi mi kdo znal povedat, kje povsod se Run nahaja. Pregledala bi vse vpise in popravila tam kjer manjka.

Sem enkrat že uspešno vpisala (v tisto okence, ki se ti odpre z desnim klikom, ko si postavljen na ikoni (pozabla ime)) zraven "Send to" še "Copy to folder" in "Move to folder". Zelo uporabna pripomočka. Če komu rabi mu pošljem Rolling Eyes
Nazaj na vrh
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.10
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 30, 2007 6:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poizkusi ta reg filet. V njem ve navedeno kam in kaj bo vpisal. Razpakiraj in dvojni klik bo zadostoval.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
piniwini
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 31, 2007 12:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jeeeee... Najlepša hvala borber

Ta s profili pa bo kot kaže trši oreh Brick wall
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni