|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2017 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Karkoli narediš ali kupiš v razsutem stanju, je včasih treba naresti ohišje. Jaz sem si zamislil nekaj takega... |
Tudi meu! Oni tam na tvojem linku je naredil tako grdo plastično piksno.
Tudi jaz bom to zašniclal.
Čestitam in hvala za idejo! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2017 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Me samo zanima kakšen je postopek krivljenja „strehe”? Meni prej izgleda kot, da bo na robovih počilo. Sam sem to ponavadi delal iz tankega mediapana, ki se res lepo krivi. Če je kakšna manjša zadeva je treba tudi močit pa potem sušit. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2017 3:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
kobranka je napisal/a: |
Me samo zanima kakšen je postopek krivljenja „strehe”? Meni prej izgleda kot, da bo na robovih počilo. Sam sem to ponavadi delal iz tankega mediapana, ki se res lepo krivi. Če je kakšna manjša zadeva je treba tudi močit pa potem sušit. |
Tudi sam sem bil skeptičen, pa saj veste: " če ne poizkusiš, ne veš". Sem dal odrezati, da vidim, kaj bo. Tule sem jo navil okoli cca 10 cm premera na plastenko. Na mojem ohišju je radij veliko večji, tako da sploh ne bo problem. Plošča je pa "vezana", ker hudičev mediapan še nikjer nisem zasledil v debelini 3 mm (še raje manj). Sicer ga reklamirajo, ko pa želiš kupti pa... .
P:S.:
Takole sem si pa zamislil vrata - servisna odprtina
 _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4226 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2017 8:32 am Naslov sporočila: |
|
|
.... in potem moraš z nečem (kitom) zapolnit vse vreze.....kaj pa vem
deščice , ruter s nastavljivim nožem in lepilom ... potem pa zgornji del prebrusiš na
okroglo...IMO _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2017 9:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pa z notranje strani nalepiš furnir, ali pa kar z zunanje, pa je lažje, če ti ni takole všeč.  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2017 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Točno! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4226 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2017 10:28 am Naslov sporočila: |
|
|
, že videno, zato se pa spogledujem z malo močnejšim laserjem, le tiste ničle na koncu cen teh zadev se tako nesramno nalagajo, pa vendar, kdo ve...kmalu bodo Miklavž, pa Božiček, pa dedek Mraz. ("zih'l bo kmal', saj sem že videl novoletne oklaske v eni tlgovini")  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2017 12:50 pm Naslov sporočila: Useless Box |
|
|
Naredil sem za vnukinjo:
Še video:
https://youtu.be/uY7Nns3xyA0
https://youtu.be/VaIZJO7auJg _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko-x Član

Pridružen-a: Tor 02 Nov 2004 14:21 Prispevkov: 326 Aktiv.: 1.37 Kraj: prekmurje
|
Objavljeno: Sre Jan 25, 2017 1:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Profesor Einstein je napisal/a: |
Pridobitev: pripomoček (predupor) za varno priključevanje naprav na omrežje v fazi servisiranja.
lp. |
San uporabljam žarnico 60w na wolfm nitko. Imam še bonus. Če močno zasveti je verjetno kratki stik. Super indikacija. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Čet Jan 26, 2017 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
No pa naj objavim še končni izdelek
(Ni potrebe po kitanju špranj - zarez, ker mi je takole bolj všeč)
Manjkata (kot vedno, nekaj manjka) samo še skali za glasnost in postaje, prilepljeni z notranje strani nad gumbi. Gumbi so izrezani, ravno tako iz lesa. Stikalo za vklop pa nisem vedel kako bi rešil izgled, pa je ostal kar tak kot je.  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Čet Jan 26, 2017 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zelo lep izdelek! Meni so zelo všeč gumbi ne pa ta pacarija iz "mastične plase". _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.52 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Čet Jan 26, 2017 6:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
No pa naj objavim še končni izdelek........ |
Vse v redu in prav, toda, če si se že tako potrudil, bi se lahko tudi okoli kip stikala in tiste "nagravžne" podložke .
Aha, pa vidim, da tvoja rada šnicla , zate vem da ne . _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Čet Jan 26, 2017 6:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 daj črni "šrumfšlauh" gor, da bo oni nergač tu višje zadovoljen. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.52 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Čet Jan 26, 2017 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Bizgec65 daj črni "šrumfšlauh" gor, da bo oni nergač tu višje zadovoljen. |
Ja, pa še nekaj namesto tiste, že oksidirane, podložke .
Tudi okoli prikazovalnika je neka šlamparija . _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni