www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Popravilo avtoradia Škoda
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 09, 2018 1:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako, glede pregleda enote nisem našel nikogar.
Drugi teden pa gre avto na računalnik, za pregled nastavitev.

Me pa nekaj zanima,kolikor sem gledal razne tuje forume,naj bi bil kriv za to da ni zvoka AMP amplifier. Sicer ni bilo govora točno za moj model radia.
Je možno da lahko ta meni nagaja?
Ali to ko odpove, je konec?
http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/seat/oem-power-fakra-module-amplifier-for/#prettyPhoto

Hvala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nima
Član
Član



Pridružen-a: Čet 27 Feb 2014 14:03
Prispevkov: 169
Aktiv.: 3.04
Kraj: Bakovnik

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 10, 2018 10:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je možno da nagaja pri vašem radiu.
Zaradi tega če je ojačevalc pokvarjen zagotovo še ni konec.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 19, 2018 4:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo da napišem,mogoče bo kdaj komu koristilo.

Teh enot pri nas ne popravlja nihče,vsaj jaz nisem našel nikogar.
EDINI ki se z tem ukvarjajo,in vejo kaj je narobe : http://www.autoradio-navi-doktor.de/index.html
Cena popravila 550e

Hvala,lep pozdrav!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
damo
Član
Član



Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Prispevkov: 1957
Aktiv.: 12.63
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 19, 2018 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če misliš, da je napaka lahko tudi v ojačevalcu, bi jaz na tvojem mestu reskiral 30 eur in ga kupil.
_________________
Dobrga štromarja samo slab šnops strese!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 19, 2018 11:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem tudi razmišljal,ampak jaz tega ne bi znal zamenjati.(je potrebno lotanje,in odlotanje starega)
Sem primerjal konektorje in ni pravi.
Hvala,lp
Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 21, 2018 2:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lojzek3211 je napisal/a:
Evo slike:


Mi lahko prosim kdo pove katero termalno pasto naj uporabim za te čipe?
Original kot je na sliki je bila modra in mehka,ne lepljiva na dotik. (vidi se na prvi priloženi sliki)
Nanos mora biti debel ker je kar velik razmak med ohišjem in čipom..ohišje je hladilno telo.


https://www.mimovrste.com/hlajenje-pc?p%5BTYPE_EG068%5D%5B%5D=thermal%20compound

Je na linku katera ok?

Hvala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2018 9:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj nihče ne ve?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Prispevkov: 7141
Aktiv.: 46.09
Kraj: Koprivnica (HR), Hoče (SLO)

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2018 9:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očitno ne!
Zakaj?

1. Ni nobene slike
2. Na tvoji povezavi so same paste, ki se ne strdijo
3. Za to kar so namenjene so vse na povezavi dobre.

Kakšno vprašanje tak odgovor.

_________________
The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2018 10:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se opravičujem,nisem videl da ni slike pri citatu.
Se pravi niso primerne.
Glej na to se ne spoznam,zato pa raje vprašam,kaj naj uporabim.
Prilagam sliko,kjer se vidi ostanek te paste,če kaj pomaga?

Hvala



pasta.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  101.1 KB
 Pogledana:  25 krat

pasta.jpg


Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Prispevkov: 7141
Aktiv.: 46.09
Kraj: Koprivnica (HR), Hoče (SLO)

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2018 10:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vzami katerooli pasto s tvoje povezave.

Še nekaj me zanima; ali je radio popravljen in kdo ga je popravil?

Sliko pa bi lahko "gorporinil" večjo.

_________________
The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lojzek3211
Član
Član



Pridružen-a: Ned 04 Nov 2012 19:51
Prispevkov: 137
Aktiv.: 1.91

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2018 10:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja je "popravljen"
Ko sem že hotel naročiti NOVO enoto 900-1000e popravilo moje 500-550e v nemčiji,sem slučajno,res slučajno na tujem forumo zasledil objavljeno novo temo o novem firmwaru.
Snamem datoteko,sem mislil bo kar bo,slabše ne bore biti. Po uri updejtanja,si pa lahko predstavljaš kaj je sledilo.
O servisih pa ne bom zgubljal besed.

Hvala za pomoč.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ecobra
Član
Član



Pridružen-a: Pet 27 Jun 2014 14:16
Prispevkov: 212
Aktiv.: 4.11
Kraj: Radeče

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 22, 2018 2:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lojzek3211 je napisal/a:
Ja je "popravljen"
O servisih pa ne bom zgubljal besed.


Meni je starejši sodalavec vedno rekel: "Uzdaj se use i svoje kljuse" Mr. Green

Me veseli, da je uspelo pa še cekini so ostali.

l.p.

_________________
Luna sije, pa ne greje.
Piška pije, pa ne šči...
Uzdaj se use i svoje kljuse.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2271 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group