www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

Altium designer vprašanje
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
haRmOniKa
Član
Član



Pridružen-a: Pet 03 Dec 2010 20:10
Prispevkov: 94
Aktiv.: 0.98
Kraj: Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 07, 2018 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj mi altium ne spoji povezav na shemi kljub temu, da se prikaže rdeč križec, ko kliknem?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mosqito
Član
Član



Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22
Prispevkov: 686
Aktiv.: 22.29

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 07, 2018 9:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda ni grid prav nastavljen in je par pikslov izven poravnave Think

Sem imel podobne probleme pri uvozu projekta iz drugih formatov. Pri kopiranju uvožene komponente po shemi naokrog, je vse izgledalo kot povezano, le da dejansko ni bilo. Preveriš lahko tako, da poskušaš zapeljati komponento (ali povezavo) naokrog (držiš ctrl in vlečeš). Če se obnaša, kot da je ločeno, potem ni povezano, če pa vleže povezavo za sabo pa je.

_________________
Bzzzzzz
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član



Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Prispevkov: 3118
Aktiv.: 20.02
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2018 10:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poigraj se z "grid"....
_________________
Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL:::
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
haRmOniKa
Član
Član



Pridružen-a: Pet 03 Dec 2010 20:10
Prispevkov: 94
Aktiv.: 0.98
Kraj: Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2018 10:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, res je grid problem. Uvozil sem knjižnice iz P-CAD in očitno nekaj ni v v redu. Hvala!

Mimogrede, kje se pri Interactive Routing vključi, da se ti obstoječa povezava umakne ko vlečeš drugo? Googlam, pa nič ne najdem.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2297 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group