www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

senzor za vodo

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
koliber
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Tor 07 Avg 2018 20:30
Prispevkov: 2
Aktiv.: 7.06

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 07, 2018 8:36 pm    Naslov sporočila:  senzor za vodo Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

imam pralni stroj wa 64163, ko zaženem test stroja mi napiše napako "water senzor no", kaj bi to lahko bilo? Hvala za odgovore.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
integrerc
Član
Član



Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Prispevkov: 394
Aktiv.: 2.72
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 07, 2018 10:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi pogledal senzor za vodo, če tako stroj pravi.....nekaj z vodo, je ni?
_________________
Lep pozdrav!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
koliber
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Tor 07 Avg 2018 20:30
Prispevkov: 2
Aktiv.: 7.06

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 08, 2018 9:31 am    Naslov sporočila: icon_mocker  Odgovori s citatom

integrerc je napisal/a:
Jaz bi pogledal senzor za vodo, če tako stroj pravi.....nekaj z vodo, je ni?


Saj v tem je problem....stroj ima dva senzorja, eden je za čistočo vode ki ga umeriš in enega za nivo vode, kateri je sedaj fuč. Very Happy Voda je.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dakrno
Neznanec
Neznanec



Pridružen-a: Sre 08 Avg 2018 19:54
Prispevkov: 1
Aktiv.: 3.99

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 08, 2018 7:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gre za senzor čistoče vode.
Ni nujno, da je v defektu. Lahko je z njega odklopljen konektor.
Lahko pa tudi, da napako sporoči samo v testnem programu, v uporabniškem pa deluje normalno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2234 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group