www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 
Sponsored by SiOL

I: vitaphone 1100

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
napetost
Član
Član



Pridružen-a: Pet 29 Dec 2006 19:52
Prispevkov: 807
Aktiv.: 5.32
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 29, 2019 1:05 pm    Naslov sporočila:  I: vitaphone 1100 Odgovori s citatom

Za starejšo osebo iščem telefon z tremi tipkami. Včasih je zadevo tržilo podjetje iz Sežane, vendar nič več. Tudi proizvajalec tega ne izdeluje več. Zanima me, če kdo od forumašev ve kje bi lahko našel kaj takšnega, čeprav rabljenega vendar delujočega delujočega. Naj me prosim kontaktira.


vitaphone 1100.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  23.94 KB
 Pogledana:  4 krat

vitaphone 1100.JPG



_________________
lp
Janez1322@gmail.com
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
romascenko
Član
Član



Pridružen-a: Čet 31 Maj 2018 14:20
Prispevkov: 40
Aktiv.: 3.15
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 04, 2019 1:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj nevem ali imaš ti kakšnega pokvarjenega ali nimaš nič in iščeš rabljenega...

[slovenščina je zame španska vas] če imaš pokvarjenega ti ga teli na spodnjem linku lahko popravijo (rezervne dele imajo), če pa nimaš nič pa vsaj veš da lahko kupiš tudi pokvarjenega in ga daš popravit Smile

http://www.st-sezana.si/1100.html
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek
Član
Član



Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Prispevkov: 4521
Aktiv.: 28.84
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 04, 2019 5:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Upam pa da ves, da tegale ne gre programirati (tudi recimo stevilk na gumbih!) tako zlahka: svoj cas so jih programirali kar tile zastopniki ...
_________________
...lahko pa se tudi motim ...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
napetost
Član
Član



Pridružen-a: Pet 29 Dec 2006 19:52
Prispevkov: 807
Aktiv.: 5.32
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 05, 2019 7:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hvala z informacije.
Sem našel nekaj vendar ni v najboljšem stanju.
Pri tem telefonu se mi dopade tudi to da se po treh piskih zvonca sam vklopi in se lahko pogovarjaš z osebo preko zvočnika.
lp

_________________
lp
Janez1322@gmail.com
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 48 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group