www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

www2.maxi.si srečanje ....?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 6:05 pm    Naslov sporočila: icon_idea www2.maxi.si srečanje ....? Odgovori s citatom

Ko tako zvečer gledam kar lepo število obiskovalcev foruma se mi je porajala ideja zakaj se ne bi ob priliki 'organizirano' srečali. Organizirati piknik 'na slepo' je po moje tvegano. Lahko pa bi se dobili na kaki javni prireditvi v Sloveniji. Glede na 'analizo' starosti obiskovalcev (tam okrog 36 let) mislim, da lastni prevoz ne bi smel biti problem. Na koroškem mislim, da sem zasledil, da se na letališču v kratkem pripravlja 'drag ' predelanih ter športnih vozil ter tudi letalski miting. Ti dve prireditvi bi bili že zanimivi za naše srečanje. Torej ostali obiskovalci – kaj mislite ? S predlogi in idejami na plan Wink .
Mimogrede še eno zanimivo vprašanje:
Koliko se obiskovalci poznate med seboj? Sam s Foruma osebno poznam Frenkija, Kralja, Milanas, Lojza, Prsunca, PPG78… sem še koga pozabil ?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ideja o tovrstnem srečanju ni slaba. Sicer časovno nisem najbolj razkošno vendar se bo ob nedeljah gotovo našla kaka ura za izlet na koroško. Če bo zainteresiranih vsaj nekaj obiskovalcev foruma bom prav gotovo zraven.

Glede znancev s foruma pa: Silvo, Kralj, Iskra, Limko, Alena, Boštjan, Jurem - upam, da nisem koga pozabil.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 8:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo ideja se mi zdi sijajna. Tudi jaz mislim da bi bilo dobro če bi se morda dobili na kakšnem pikniku in katero rekli v živo. Iz foruma pa poznam osebno:Frenkija, Silva, Milanas, Lojza, Prsunca, PPG78,Iskro,Infrared-a Very Happy , Smolko-a in morda sem še koga pozabil.

Lep pozdrav.

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se bi res "našli" kje na koroškem in bi recimo to bilo kako soboto se bi lahko "potegnili" na izlet čez mejo v Graz (Conrad) Z Dravograda je ca 80km (kako uro in pol vožnje)
Gavran
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16
Aktiv.: 1.75
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 9:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Osebno ne poznam nikogar (no ja, z Juretom iz SE sva enkrat imela kratek razgovor), ampak v soboto na Koroško mi pa ne znese. Žal.
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 31, 2004 11:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jest, če bom mogel, potem pridem. Bom pripeljal še par kolegov s sabo. Mogoče pridemo z belim Mercedesom ali pa z zelenim. Če nas bo več, pridemo kar z obema.

Za vsak slučaj prilagam fotografijo!

LP

VisitingFriendsKB (2).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  43.4 KB
 Pogledana:  54 krat

VisitingFriendsKB (2).jpg

Nazaj na vrh
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.83
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2004 8:16 am    Naslov sporočila:  Re: Odgovori s citatom

Jaz sem takoj za to , samo čas je malo neroden pripravljam diplomo , veliko ostalih ki bi prišli jih ima še kake izpite
Tako da konec junija začetek julija

LP

milans
Deda
Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36
Aktiv.: 0.71
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2004 12:51 pm    Naslov sporočila: icon_cool Vsekakor Odgovori s citatom

Tudi jaz sem za.Če se bomo dogovorili si bom že zrihtal da bom fraj.
Če bi bili za stvar bi lahko zrihtal tudi sod piva in pipo za točenje.Morda
bi sedaj zrihtali kakšno srečanje Korošci.Naslednjič pa kateri drugi , kje drugje v Sloveniji.

G-Lab
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Jul 2003 9:44
Aktiv.: 0.76
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 02, 2004 12:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Osebno sem zainteresiran za kakšno srečanje. Vendar mi datum ni kaj preveč všeč, izpiti trkajo na vrata.
Osebno pa še ne poznam nikogar.

LP
Nazaj na vrh
Lojz
Član
Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31
Aktiv.: 2.82
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 02, 2004 1:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bo srečanje v soboto, 12.6.2004 me žal ne bo. Imamo srečanje bratrancev, za povrhu pa ima še žena rojstni dan. Ne povem katerega Laughing .
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.89
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 03, 2004 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja, če ne bi bilo srečanje tako daleč bi bilo prav fino, tako pa upam da se bomo zopet srečali na sejmu Sodobne elektronike.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni