www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

siemens logo 0BA8

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ikar
Član
Član



Pridružen-a: Pon 31 Dec 2007 12:32
Prispevkov: 146
Aktiv.: 0.95
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 06, 2020 1:50 pm    Naslov sporočila:  siemens logo 0BA8 Odgovori s citatom

Kako nastaviti logota,da bo možen dostop iz zunanjega omrezja preko telefona. Meni deluje samo Web server preko lokalnega omrežja.
_________________
Slavko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko-x
Član
Član



Pridružen-a: Tor 02 Nov 2004 14:21
Prispevkov: 307
Aktiv.: 1.73
Kraj: prekmurje

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 06, 2020 2:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Priklopi na ruter nastavi porte na ruterju pa je. Rabiš še statični IP na telefoniji.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator



Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Prispevkov: 13761
Aktiv.: 77.45
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 06, 2020 4:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Beri tukaj.
_________________
lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
qwertz
Član
Član



Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Prispevkov: 2196
Aktiv.: 14.81
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 07, 2020 1:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

marko-x je napisal/a:
Priklopi na ruter nastavi porte na ruterju pa je. Rabiš še statični IP na telefoniji.



Ne, ne in še enkrat ne.

Edina prava pot je uporaba VPN in nato povezava do krmnilnika preko varne povezave.

Imaš še en problem, statični IPv4 na mobilni mreži je plačljiv in težko se ga dobi.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group