www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Asistenca na cesti - prevoz vozila

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
144300
Član
Član

Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Aktiv.: 3.87
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 24, 2021 8:15 pm    Naslov sporočila:  Asistenca na cesti - prevoz vozila Odgovori s citatom

Kako imate urejeno v primeru, da bi potrebovali prevoz vašega vozila iz neke točke domov ( k mehaniku )
Sem član AMZS samo.....

ima kdo preko zavaravalnice asistenco ( katere, kaj naudijo ) , koliko vas stane doplačilo ?

Kaj predlagate bolj za SLO.

S57KSL
Član
Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2012 14:52
Aktiv.: 1.43
Kraj: Slov. Konjice

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 24, 2021 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem bil nekdaj član AMZS, a ta nima asistence za vozila, starejša od 12 let. Ker me moj danes 20 letni Hyundai še ni pustil na cesti, se ne sekiram preveč. Sem se pozanimal pri lokalni avtovleki, prevoz vozila stane nekaj deset eur. Imam pa nekaj osnovnega orodja, urv in kable vedno v prtljažniku, sem že marsikomu pomagal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Energetik-m
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16
Aktiv.: 7.36
Kraj: Zagorje

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2021 12:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko je avto nov, imaš itak neko garancijo mobilnosti oziroma asistenco. Ko je star je pa itak majhna verjetnost, da ti kaj crkne. Nazadnje mi je crknila bencinska pumpa pri 20 let in 320kkm alhambri, kakih 10 km čez mejo pri Dragonji. Poklical sem eno avtovleko in plačal 40 EUR do mehanika blizu Portoroža. Asistence pa ne zavarujem nikoli.
144300
Član
Član

Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14
Aktiv.: 3.87
Kraj: Zelena dolina

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2021 7:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Energetik-m je napisal/a:
Ko je avto..., Ko je star je pa itak majhna verjetnost, da ti kaj crkne..

He, he, he, izjava dneva ( mehaniki ne bi bili ravno veseli. )

Nazadnje urejal/a 144300 Tor Maj 25, 2021 8:33 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
elektrolit
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Feb 2021 21:06
Aktiv.: 3.55
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2021 7:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam že lep čas sklenjeno zavarovanje avtomobilske asistence plus za starejši avto (da se lahko brezskrbno vozim po Sloveniji in tudi Evropi).
Za lansko leto je bila cena 46,80 EUR.
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2021 10:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

elektrolit je napisal/a:
Imam že lep čas sklenjeno zavarovanje avtomobilske asistence plus za starejši avto (da se lahko brezskrbno vozim po Sloveniji in tudi Evropi).
Za lansko leto je bila cena 46,80 EUR.

Pa ta asistenca ima potem določeno število kilometrov? Ponavadi do prvega servisa. Podatek, ki ga agentje tako radi izpustijo.
Nazaj na vrh
elektrolit
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Feb 2021 21:06
Aktiv.: 3.55
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 25, 2021 12:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako je za zavarovanje preko pooblaščene servisne hiše.

Pisal sem za zavarovanje preko zavarovalnice (kritje prevoza avta, nadomestnega vozila, namestitev v hotelu, ...).
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni