|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 2611 Aktiv.: 29.90
|
Objavljeno: Čet Jan 19, 2023 11:15 pm Naslov sporočila: Vijaki za plastiko |
|
|
Naletel sem na zanimivo spletno stran z vijaki za plastiko (in tudi ostalimi):
https://de.screwerk.com/en
Imajo cel kup koristnih napotkov za načrtovanje vijačenih spojev v plastiki, npr.:
Imajo tudi spletno prodajo. Naročil sem nekaj, predvsem miniaturnih vijakov. Ene sem imel na zalogi in sem poskusil s 3D printanim kosom. Če uporabim mere za PC, odlično prime na SLA printu.
Koristno je tudi, da so za vse vijake na voljo realistični 3D modeli. _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Energetik-m Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16 Prispevkov: 1309 Aktiv.: 7.96 Kraj: Zagorje
|
Objavljeno: Sob Jan 21, 2023 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nazadnje sem jih kupil v kamm-u. _________________ lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 2611 Aktiv.: 29.90
|
Objavljeno: Tor Feb 07, 2023 9:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kamm je OK, le kakšne manjše dimenzije ponavadi nima na zalogi. Za "mikro" dimenzije (pod M2,5) ponavadi nabavljam pri conrad-u (blagovna znamka toolcraft). Za kakšne eksotične primere imam čeljusti in svedre od M1 naprej.
Še bolj eksotične vijake, npr. M2 dolžin nad 30mm z neobičajno ozko glavo (take imajo radi SMC ali festo pri kaki mikro-pnevmatiki) sem pa nabavljal TUKAJ. _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 24 dni