|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zgantar Neznanec

Pridružen-a: Sre 11 Jan 2023 13:13 Prispevkov: 2 Aktiv.: 3.49
|
Objavljeno: Čet Jan 19, 2023 12:45 pm Naslov sporočila: Vloga za izdajo soglasja za priključitev sončne elektrarne |
|
|
Ojla,
prosil bi za pomoč pri izpolnjevanju vloge za izdajo soglasja za priklop sončne elektrarne, ki jo nameravam oddati sam.
Zataknilo se mi je pri:
- Vrsta generatorja (asinhronski/sinhronski/fotonapetostni) - domnevam, da je fotonapetostni?
- Ali ima kdo primer enopolne sheme priklopa, ki bi jo lahko uporabil kot primer s katerega bi potem narisal mojo vezavo?
Najlepša hvala,
Žiga |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shmandi Član

Pridružen-a: Čet 09 Maj 2013 9:20 Prispevkov: 626 Aktiv.: 5.29 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zgantar Neznanec

Pridružen-a: Sre 11 Jan 2023 13:13 Prispevkov: 2 Aktiv.: 3.49
|
Objavljeno: Pet Jan 20, 2023 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
To sem videl ja, ampak je žal malo premajhna resolucija, da bi lahko razbral točno kateri elementi so na sliki. PDF ali pa kar izvorna datoteka, bi bilo veliko boljše.
Kaj pa tip generatorja? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marans Neznanec

Pridružen-a: Čet 01 Dec 2022 21:36 Prispevkov: 6 Aktiv.: 3.11
|
Objavljeno: Pon Jan 23, 2023 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
zgantar je napisal/a: |
To sem videl ja, ampak je žal malo premajhna resolucija, da bi lahko razbral točno kateri elementi so na sliki. PDF ali pa kar izvorna datoteka, bi bilo veliko boljše.
Kaj pa tip generatorja? |
Tip generatorja: fotonapetostni.
Način vključevanja v DS: PS.3A.
Način obratovanja: M.
Priključna moč. Meni je logično, da na vlogo za oddajno moč vpišeš sedanjo in želeno oddajno. En prodajalec SE je rekel, da pišeš odjemno moč. Seveda pa lahko pišeš obe. Glede na to, da sta oba podatka v soglasju, je verjetno najbolj pragmatično napisati kar oboje.
Objavljena enopolna shema je OK kljub ločljivosti. Popraviš številke in vpišeš svoje podatke. Imam pa to isto shemo predelano tudi na 2 veji, če potrebuješ. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 207 dni