|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GUMY trgovec

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2010 11:03 Prispevkov: 487 Aktiv.: 2.72 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Jul 15, 2024 9:38 am Naslov sporočila: |
|
|
twom je napisal/a: |
Kaj pa če lovi senzor od sosedov. Osnovna enota po menjavi baterij ponovno registrira senzorje... |
Dvomim. Ponavadi je treba ob menjavi baterij resetirati tudi senzorsko enoto, da se najdeta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mateik Član

Pridružen-a: Sob 06 Avg 2022 18:31 Prispevkov: 261 Aktiv.: 7.50 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 15, 2024 5:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni nujno, jaz sem nabavil neki simpl 433MHz senzor temperature z 1kos zunanjim senzorjem. Možnost ima do 3 senzorje.
Po pol leta sem imel 3 temperature gor pa nobena ni bila moja..na mojem zunanjem je šla baterija.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sg1 Član

Pridružen-a: Sre 14 Avg 2013 9:28 Prispevkov: 233 Aktiv.: 1.62 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Jul 15, 2024 5:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
To, da lovi signal od soseda, se tudi pri meni dogaja. Sem svojega premaknil na drug kanal, tako da imam redundanco  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hudamravljica Član

Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22 Prispevkov: 872 Aktiv.: 4.93 Kraj: LUCIJA
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2024 7:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Moja notranja enota ima možnost 3 zunanjih senzorjev. Jaz imam samo eno zunanjo, a notranja enota lovi še sosedovega. To mi je bilo super, zato sem mojo zunanjo enoto namestil v toplo gredo in tako videl zunanjo temperaturo in v topli gredi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni