|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.14 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Sep 29, 2024 4:18 pm Naslov sporočila: Aliexpress app |
|
|
Kaj za vraga počne ta app in kuri mojo baterijo. Vohuni kaj počnem?
Ne spomnim se, kdaj sem jo zadnjič uporabljal. Kar naročujem naročim iz PCja. Bo letela dol.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
146.82 KB |
Pogledana: |
5 krat |

|
_________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1dva3 Član

Pridružen-a: Pet 26 Jul 2024 11:19 Prispevkov: 542 Aktiv.: 50.24
|
Objavljeno: Ned Sep 29, 2024 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko zbrišeš in namestiš v emulatorju za PC, če rabiš branje sporočil od kitajcev. Ponavadi ti želi servirat reklame in akcije že ko zaženeš telefon.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Ned Sep 29, 2024 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem aplikacijo namestil najprej zaradi sporočil, da sem sploh videl kaj za vraga je "Unknown message type, please check it on App"
Ja, seveda je html sporočilo s slikami oziroma ponudbo, reklamo. Kot da to ne bi šlo normalno na desktopu na spletni strani.
No, potem sem odkril "bundle deals" ampak to dela tudi na PC.
Nekatere ponudbe ti servira le v app, z zelo ugodno ceno, še posebej če so kakšne akcije, nazadnje je bila "back to school", zelo znižane cene in z vnovčenimi "coins" je stvar še cenejša, brez poštnine, dosti bolje kot Temu.
Ja, invazivno je pa oboje, sploh Temu je invaziven da je kar nadležno, neprebavljivo nadležno, aplikacije sploh nisem sprobal, je bilo že ostalo dovolj.
S samo aplikacijo Aliexpress ni težav, saj ni treba vsega dovolit, lahko pa se še malo popravi nastavitve in je lahko, ko je ugasnjena, kot da jo ni. Da sledijo in ponujajo prilagojene ponudbe glede na zanimanje, me ne moti, saj večinoma dobro uganejo kaj me zanima in če je ponudba cenovno konkurenčna, mi ustreza.
Nazadnje sem ujel sinusni razsmernik 12/230V 2000W (800W) za dobrih 60eur in 1000W 300-500W ? ) za 32eur in kar je najlepše, zadeva špila kot je treba, ta mali požene 800W kotni brusilnik.
Za baterije testirat 150W tester sem tudi ujel ugodneje kot prek PC, saj sploh ni treba kaj dosti brskat, samo vsak dan se prijaviš, pobereš tiste "coine" in še malo potapkaš in servira kakšne res ugodne cene, stisnem "like" da gre v priljubljene na wish list in potem pogledam na PC.
Kupujem izključno preko PC, ker je v aplikaciji nerodno, hitro kaj spregledaš in še kartice res ne bi preko telefona vpisoval...
Kakor koli, pod črto, z aplikacijo sem začuda zadovoljen, pa sem zelo zelo zoprn glede aplikacij, če mi kar koli ni všeč, takoj leti dol.
.
_________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2742 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Okt 01, 2024 4:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aplikacije platform, trgovin itd. nimajo kaj iskat na telefonih (pametnih) ljudi.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mateik Član

Pridružen-a: Sob 06 Avg 2022 18:31 Prispevkov: 261 Aktiv.: 7.50 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 01, 2024 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj pa še definiraj pametne ljudi..
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Tor Okt 01, 2024 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
App je lahko tudi na tablici ... le zakaj bi moralo biti na telefonu
Se strinjam, na telefonih ne potrebujemo polno vohunskih aplikacij, čeprav po drugi strani uporabljamo telefon z vohunskim operacijskim sistemom
Uporabljajmo tehnologijo "po pameti" brez definicije kaj to je, naj si vsak interpretira kakor si želi
.
_________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
4AllDemolition Član

Pridružen-a: Tor 08 Maj 2007 15:35 Prispevkov: 164 Aktiv.: 0.74
|
Objavljeno: Tor Apr 22, 2025 7:37 am Naslov sporočila: |
|
|
1dva3 je napisal/a: |
Lahko zbrišeš in namestiš v emulatorju za PC, če rabiš branje sporočil od kitajcev. Ponavadi ti želi servirat reklame in akcije že ko zaženeš telefon. |
Kaj predlagaš?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1dva3 Član

Pridružen-a: Pet 26 Jul 2024 11:19 Prispevkov: 542 Aktiv.: 50.24
|
Objavljeno: Čet Apr 24, 2025 11:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ldplayer se mi obnese. Imaš tudi bluestacks, ki pa je precej bolj zahteven in ga je tudi nemogoče odstranit
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tunek30 Član

Pridružen-a: Pon 25 Sep 2017 13:28 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.49 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2025 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
qwertz je napisal/a: |
Aplikacije platform, trgovin itd. nimajo kaj iskat na telefonih (pametnih) ljudi. |
Če imaš banko ali druge aplikacije, kjer so važni podatki in povezave se je potrebno izgibati takšnim aplikacijam, kjer je nevarnsot vdora preko teh aplikacij. Jaz sem imel nameščeno vendar sem jo izbrisal in blokiral. Kar naročam imam samo na enem računalniku zaradi sledenja z banko in zadeva deluje. Če pa slučajno naročujem preko drugega računalnika pa mi banka javi potrditev naročila in do sedaj nisem imel problemov.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni