|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kobilica Član

Pridružen-a: Pet 02 Mar 2007 17:42 Prispevkov: 176 Aktiv.: 0.79 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 9:45 pm Naslov sporočila: Masivni nakup komponent,najboljše in najpogostejše,Predalčki |
|
|
Dober Večer.Doma urejam delavnico,in bom kupil veliko komponente,zanima me pa,kje se dobi te male predalčke,ki so na tej sliki?
In sicer rad bi,eno stran vecji predalčki,za večje komponente,ali pogosto rabljene,in manjše,za PICe,in miniaturne,za kakšne matice in SMDje
.Potem pa še kakšna palica,da daš gor navitje žic.Ali Navitje SMD uporov,diod.
Zdaj ne vem,kater komponente naj kupim.Ampak sicer bi najprej naredil predalčke.
In sicer imam 3 Prostore z enako velikostjo,Višina je 23,5 ,Dolžina je 66,5 in širina 23.Mere so v CM.Kje je kakšna ferma,kjer bi lahko videl oz točne velikosti kupil?
Potem,ko bom to uredil,bomo pa zbirali komponente .
In upam da razumete.Linki bi bili dobri.In moderatorji,če kdo da link od kakšnega proizvajalca,prosim ne dajte v smeti,čeprac se vam zdi reklama ! _________________ "Simple is the best!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej v merkur. Pred časom sem kupil en takšen kvaliteten predalčnik po normalni ceni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Poglej v merkur. Pred časom sem kupil en takšen kvaliteten predalčnik po normalni ceni. |
Točno tako, če že kupuješ raje odštej malo več in kupi dobro robo . Sam imam doma različne vrste predalčnikov, a najbolj sem zadovoljen z tistimi iz Co*rada. Mogoče je dobro da pogledaš takšne, ki imajo na koncu tako imenovane "zatiče". To pomeni da ko ti predalček potegneš ven, se na koncu zatakne. Doma sem imel nekaj časa probleme s tistimi, ki tega nimajo in so se mi stvari dostikrat raztrosile. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobilica Član

|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali je kakšen iskalnik,ki bi lahko poiskal enake mere ali podobne,Ali pa pa poišče po več delov recimo z enako višino in nato to samo zlepiš slupaj in so mere podobne.
Drugi Post:Ok hvala.Ampak ni v Conradu malo drago ? _________________ "Simple is the best!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobilica Član

|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoce bom to namontiral spodaj pod mizo.
So kakšni predalniki,ki so daljši od višine?Max višina je 23,5 CM,Max dolžina pa 66,5. _________________ "Simple is the best!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 11:10 pm Naslov sporočila: Re: Masivni nakup komponent,najboljše in najpogostejše,Preda |
|
|
kobilica je napisal/a: |
Dober Večer.Doma urejam delavnico,in bom kupil veliko komponente,zanima me pa,kje se dobi te male predalčke,ki so na tej sliki?
Zdaj ne vem,kater komponente naj kupim.Ampak sicer bi najprej naredil predalčke.
In sicer imam 3 Prostore z enako velikostjo,Višina je 23,5 ,Dolžina je 66,5 in širina 23.Mere so v CM.Kje je kakšna ferma,kjer bi lahko videl oz točne velikosti kupil?
In upam da razumete.Linki bi bili dobri.In moderatorji,če kdo da link od kakšnega proizvajalca,prosim ne dajte v smeti,čeprac se vam zdi reklama ! |
Najprej preberi pravila in jih upoštevaj. Zadnjega stavka ne razumem najbolje, ampak branje pravil 1, 3 in 7 ti priporočam dvakrat. Do takrat pa ... ključavnica! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni