www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem RADIO HI-FI 2007-Pordenone
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 4:30 pm    Naslov sporočila:  Sejem RADIO HI-FI 2007-Pordenone Odgovori s citatom

A je kdo zainteresiran za sejem. Sam sicer nimam avtomobila, bi se pa z veseljem komu pridružil v avtu in si delimo stroške. Sejem traja od 29. aprila do 1. maja KLIK . Med 29 in 30 aprilom je sejmišče odprto med 9.00 in 18.30 uro, 1 maja pa je odprto od 9.00- 18.00. Karta stane 8€, cenejša varianta pa 6.5€. Več pa si seveda lehko preberete na spletu. Torej če kdo planira odhod iz ali pa skozi (mimo) Ljubljane ali Murske sobote in ima v avtu prostor bi se mu pridružil.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 6:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz 29. in 30. aprila ne morem, tako da če bom šel, grem lahko le 1. maja.
Zanima pa me, kaj se pravzaprav dogaja na pomladanskem sejmu in če so programi kaj različni glede na dan, ali je mogoče vse tri dni enako?

panasonic
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13
Aktiv.: 1.66
Kraj: med Notranjsko in Primorsko

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 6:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V glavnem je to prodajni "semenj" različnih starih in novih stvari, od elektronike do skirojev. Prvi dan imaš mogoče večjo izbiro, zadnji dan pa včasih nižje cene. Za primer - pred dvema letoma so na neki stojnici prodajali prevrnjeno paleto z DVD playerji. Nekateri so bili v boljšem stanju, nekateri v slabšem. Prvi dan so bili po 20 €, zadnji pa po 10 €. Res da je bila tudi slabša izbira (bolj poškodovani).

Če greš pa na razstavo avtoakustike, potem pa se mi zdi da je različen program. Poglej kaj na spletni strani.

reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 9:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene bolj zanimajo nove stvari, neke stvari imam namen kupit, pa bo verjetno zaradi cene bolj ugodno zadnji dan, ker se da bolj pogajat. Problem je pa v zalogah, ki so lahko zadnji dan že minimalne, ali pa jih ni več.
Na sejmu sem bil prvič in edinkrat lansko leto v novembru...

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.99
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Spomladanski je običajno nekaj večji. Drugače pa ne bistveno drugačen.

Tudi jaz bom šel.

japek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50
Aktiv.: 3.29
Kraj: Radenci

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 9:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi se še dogovarjamo. Lanskega smo izpustili, letos pa bomo mogoče celo šli.
Sicer je meni osebno bolj v interesu sejem v DL, ki ga nikakor nebi rad izpustil.

kose19
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2005 19:37
Aktiv.: 5.18
Kraj: okolica Kobarida

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Problem je pa v zalogah, ki so lahko zadnji dan že minimalne, ali pa jih ni več....

Bo držalo. Če le upam hodim dol prvi ali drugi dan.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
tonic
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48
Aktiv.: 0.77
Kraj: Loče

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2007 11:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz bi se ga udeležil, ampak trenutno ninmam avta...

Tako da če ima kdo kaj odvečnega prostora v avtu, mu "doštukam" za potne stroške...

Aja, tule iz štajerske... Cool
Nazaj na vrh
sulc
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34
Aktiv.: 1.99

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 17, 2007 8:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bil v jeseni, bilo zanimivo. Sedaj bi spet šel, imam avto, a mi termin ne diši. Ravno kresni dan je. Koga interesira prvi dan, sploh VolkD in Reber (dolgujem vožnjo)?
sebastiant
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43
Aktiv.: 7.87
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 17, 2007 9:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ste me tako navdušili, da bo obisk sejma nujna zadeva!
Zanima me le, če je tudi kaj "nostalgije naprodaj" / stare elektronke in drug material /?

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.99
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 17, 2007 10:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najdeš tudi kar nekaj nostalgičnih štandov z nostalgičnimi prodajalci in ne preveč nostalgičnimi cenami.
Fantje, evforijo na hladno. Pordenone je čedalje bolj komercialno usmerjen. Specifike bo bolj malo, zato pa bo letečih in svetlečih škatlic toliko, da se bo kar kadilo.
Jaz sem "službeno" tam vse tri dni, pa se gotovo kaj vidimo Smile .

mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.45
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 17, 2007 11:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi šel, samo nimam avtomobila... Sulc?
Nazaj na vrh
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 17, 2007 11:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi name ne pozabite!
Nazaj na vrh
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 18, 2007 1:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kaj pa mogoče kakšen letak za cenejšo vstopnino a se da to kje dobiti na spletu tako kot za prejšnjei sejem?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.11
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 18, 2007 6:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz grem in ce pride kdo do Kobarida ni problema.
Ce bom dobil vabilo za cenejsko karto, pa bom prav tako objavil

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 501 dni