|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cornholio Član

Pridružen-a: Sre 24 Avg 2005 14:10 Prispevkov: 115 Aktiv.: 0.49 Kraj: Prlekija
|
Objavljeno: Sre Maj 09, 2007 9:38 pm Naslov sporočila: Utripajoča lučka |
|
|
Imam golf III variant TDI. Včeraj sem se zvečer peljal in mi je začela utripat lučka na stikalu gretja zadnje šipe!!! Utripala je lepo enakomerno ter hitro.
Zanima me če ve kdo zakaj se gre!!
Aja ko sem avto luči ugasnil in spet prižgal je lučka normalno svetila!!!
Hvala
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.88 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moj sodelavec je imel enako težavo. Sicer mu po pripovedovanju nisem mogel verjeti....kajti rekel je, da so mu na servisu rekli, da tista lučka utripa zaradi nedelujočega stikala za stop luč. Malo je delikatno to ja
Pelji avto nekomu, ki ima prenosnik in kabel za priklop pa poglejta, če prikaže kakšno napako.
Če pa si iz okolice Lenarta, ti lahko jaz koga priporočam (pošlji PM). _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cornholio Član

Pridružen-a: Sre 24 Avg 2005 14:10 Prispevkov: 115 Aktiv.: 0.49 Kraj: Prlekija
|
Objavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem je v tem da računalnik ne bo pokazal nič, ker lučka ne utripa več!!!
To se mi je zgodilo včeraj samo enkrat!!!
Sem pa iz okolice Ljutomera.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda bo pokazal. Take napake si avto(mobilski računalnik) zapomni in jih je ob servisu potrebno iz spomina pobrisati. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Maj 10, 2007 12:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Pelji čimprej na tester, ker ti računalniki nekatere manj pomembne napake kar sami zbrišejo iz spomina po določenem času. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.88 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Čet Maj 10, 2007 12:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Da rač. ne bo pokazal nič se tudi zna zgoditi. Tako je bilo v mojem primeru, ko mi je "delno" okvarilo senzor za nivo olja. Pri štartu avta mi vedno nekaj krat utripne rumena kontrolka za olje...s kolegom sma avto povezala z rač. in ko sem dal kontakt, da je lučka spet utripala rač. ni pokazal nobene napake.
Torej, kot smo že ugotovili na forumu je senzor delno pokvarjen, ker kaže na premajhen nivo olja v motorju, čeprav je ta v mejah normale. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni