www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Utripajoča lučka

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
cornholio
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Avg 2005 14:10
Aktiv.: 0.49
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 09, 2007 9:38 pm    Naslov sporočila:  Utripajoča lučka Odgovori s citatom

Imam golf III variant TDI. Včeraj sem se zvečer peljal in mi je začela utripat lučka na stikalu gretja zadnje šipe!!! Utripala je lepo enakomerno ter hitro.
Zanima me če ve kdo zakaj se gre!!

Aja ko sem avto luči ugasnil in spet prižgal je lučka normalno svetila!!!

Hvala

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.88
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moj sodelavec je imel enako težavo. Sicer mu po pripovedovanju nisem mogel verjeti....kajti rekel je, da so mu na servisu rekli, da tista lučka utripa zaradi nedelujočega stikala za stop luč. Malo je delikatno to ja Smile

Pelji avto nekomu, ki ima prenosnik in kabel za priklop pa poglejta, če prikaže kakšno napako.

Če pa si iz okolice Lenarta, ti lahko jaz koga priporočam (pošlji PM).

cornholio
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Avg 2005 14:10
Aktiv.: 0.49
Kraj: Prlekija

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem je v tem da računalnik ne bo pokazal nič, ker lučka ne utripa več!!!
To se mi je zgodilo včeraj samo enkrat!!!
Sem pa iz okolice Ljutomera.

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Seveda bo pokazal. Take napake si avto(mobilski računalnik) zapomni in jih je ob servisu potrebno iz spomina pobrisati.
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 10, 2007 12:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pelji čimprej na tester, ker ti računalniki nekatere manj pomembne napake kar sami zbrišejo iz spomina po določenem času.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.88
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 10, 2007 12:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da rač. ne bo pokazal nič se tudi zna zgoditi. Tako je bilo v mojem primeru, ko mi je "delno" okvarilo senzor za nivo olja. Pri štartu avta mi vedno nekaj krat utripne rumena kontrolka za olje...s kolegom sma avto povezala z rač. in ko sem dal kontakt, da je lučka spet utripala rač. ni pokazal nobene napake.

Torej, kot smo že ugotovili na forumu je senzor delno pokvarjen, ker kaže na premajhen nivo olja v motorju, čeprav je ta v mejah normale.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni