www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pranger- prikrite grožnje

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Toni
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Maj 2007 13:21
Aktiv.: 0.54
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 07, 2007 1:27 pm    Naslov sporočila:  Pranger- prikrite grožnje Odgovori s citatom

To je samo zdrav nasvet.

Drugače pa mislim da sem bolj kot ti.
A misliš zato ker sem mlad še ne razmišljam razumno? Nekateri so stari in ne razmišljajo razumno, jaz sem pa mlad in razmišljam bolj kot veliko lčjudi, ki jih poznam.

Mene pa najbolj zanima, zakaj se zmirom ''spotakneš'' ob moja sporočila?
Če imaš kaj proti meni povej naravnost pa se bova kako drugače pomenila!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 07, 2007 3:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dotična oseba s katero so bili nekoč že problemi na forumu - sedaj se oglaša pod drugim nickom je spet začela najedati. (tudi potem zasebnih sporočil) Javno ga opozarjam, v koliko še dobim eno njegovo sporočilo bo odstranjen s foruma. Prav tako NE ŽELIM, da kometira oz piše v moja sporočila na forumu.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
admin
Site Admin
Site Admin

Pridružen-a: Čet 20 Feb 2003 23:45
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 08, 2007 1:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Toni,

V štirih letih obstoja foruma je šlo na listo neželjenih osebkov 39 imen. Večinoma pacientov brez minimalnih manir, ki so predmet osnovnošolske vzgoje. Nekaterim je bil ukrep vzpodbuda. Med njimi najdeš tudi takšne, ki so postali aktivni člani na tem forumu. Ali pa v končni fazi takšnega, ki je po izločitvi na tem forumu s svojim delom in odnosom postal celo moderator na nekem drugem. Zanimivo bi bilo prebrati njegovo stališče danes.

Ob prijavi si se strinjal s pravili, ki na tem forumu veljajo. Stvar tvoje odločitve je, ali se z njimi strinjaš, ker so v nasprotnem primeru izhodna vrata široko odprta. Zadnja stvar, ki bo na tem forumu kadarkoli dovoljena pa so grožnje moderatorjem. Nobeno stokanje in tožarjenje preko zasebnih sporočil dejstev ne bo spremenilo. Zavedaj se, da internet ni anonimni peskovnik, v katerem lahko počneš kar te je volja.

Svetujem ti, da si pred oddajo svojega naslednjega sporočila prebereš 71500 že napisanih na tem forumu. Ob prvem prispevku, ki po moji presoji ne bo primeren pa brez debate letiš!

Lp, Admin
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni