|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Sob Okt 06, 2007 11:32 am Naslov sporočila: |
|
|
izgleda, da so VSI(???) pričeli šparat na račun kvalitete...
...Ampak Toy..."blontne" reklame omenjajo, da Toy z leti ne izgublja vrednosti....
..pa da je pregovorno zanesljiva itd....
Glede na to, da je Lexus v sorodu z Toy me prav zanima, kaj je tam pod pokrovom... _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.06 Kraj: Kranj
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Okt 11, 2007 12:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti tip iz reklame (ki ni zamenjal nobene žarnice v toyoti)... Očitno je tudi njemu Toyota samo 4 leta zdržala...
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BLABLABLA Član

Pridružen-a: Pet 28 Sep 2007 20:15 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Čet Okt 11, 2007 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prvič slišim, da ma Toyota svjo fabrko žarnic.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Čet Okt 11, 2007 5:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj se sekirate...jaz mam Renoja (megan2) letnik 2005, 1. registriran decembra 30. decembra 2005, torej slabi dve leti in so podobni deli pod plastično šminko tudi rjavi in grdi. Žarnce crkujejo vsakih 6mescev (kratke-zasenčene), prevoženih imam 62.000km, a drugih težav z avtom ni. Če bo vzdržal 10 let, prevozil 280.000km brez zamenjave kakršnega koli dela izven rednih servisov, da ne bom zamenjal nobene druge žarnice kot samo žarnice prednjih žarometov in me v 10 letih ne bo niti 1x pustil na cesti...potem bom rekel, da je bil tako dober kot moj Accent letnik 1995.
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 9:38 am Naslov sporočila: |
|
|
TOYOTIN odgovor na mojo pisno reklamacijo:
Spoštovani gospod M....,
Hvala za vaše zaupanje izkazano z nakupom vozil znamke Toyota in opravičilo zaradi poznega odgovora.
Obžalujemo vašo skrb zaradi pojava rje na določenih delih vozila. Poslane fotografije smo si podrobno ogledali in jih posredovali tudi proizvajalcu. Njegov in odgovor naše tehnične službe je, da ta pojav ne vpliva na funkcionalnost vozila, niti na zunanji videz vozila. Garancija, ki se nanaša na rjo pa pokriva pločevino karoserije.
Kljub dejstvu, da je uradno stališče do vaše reklamacije odklonilno, pa želimo, da ste vi s svojimi vozili zadovoljni, zato vas vabim, da se srečamo ob vašem naslednjem obisku na vašem pooblaščenem servisu, si vozilo ogledamo in pogovorimo. Prosim, če mi čimprej posredujete možne termine, da se uskladimo.
Hvala za prijazno razumevanje in
Lep pozdrav
J. Bolka
Vodja za stike s strankami
Toyota Adria d.o.o.
Brnciceva 51
SI-1000 Ljubljana
******************** _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 4:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, in kaj želiš še več? Omenjeni deli rjavijo v vseh avtomobilih. Garancija je na prerjavenje pločevine. Grem stavit, da kak drug pooblaščeni avtoservis niti odgovoril nebi. Torej? Today, tomorrow, TOYOTA...še vedno gojim več zaupanja do pekinezerjev kot do rotvailerjev. Crkne lahko pa itak vsak.
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matej Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00 Prispevkov: 270 Aktiv.: 1.14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 7:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede toyote lahko rečem samo to, da smo doma imeli celico 96 al 97 letnik (točno ne vem) avto je crkno samo enkrat in to takrat, ko ga je mamin frajer v totalko vrgo. avto je bil ko nov in pil je tudi razmeroma malo(8l/100km).
En kolega ima carino ca l.95 in tudi nima nikakršnih težav(niti pikica rje).
Sam pa že skor 3 leta vozim renault laguno 1.8 l.97 in me moti edino to da je avto preveč mehak!!!Drugač dela čisto o.k..
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Okt 25, 2007 6:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Nebi rad delal reklame, vendar jaz sem se včeraj oglasil tukaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Čet Okt 25, 2007 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
izgleda dobro...bo treba poskusit |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni