www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Ustvarjanje spletne strani

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Kaj mislite o www.ucoz.com?
zelo dobro
0%
 0%  [ 0 ]
srednje
66%
 66%  [ 4 ]
zelo slabo
33%
 33%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 6

Avtor Sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.54
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 23, 2007 9:39 pm    Naslov sporočila: icon_question Ustvarjanje spletne strani Odgovori s citatom

Rad bi ustvaril brezplačno spletno stran. To sem že izvedel s pomočjo www.ucoz.com,
vendar se mi vse skupaj zdi bolj bogo. Zanima me, če kdo ve za kaj boljšega (brezplačno). Jomle pa neznam namestiti. Kaj mislite o jomli?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70622.34

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 23, 2007 9:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.

Nazadnje urejal/a . Pet Feb 27, 2015 12:43 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drcine
Član
Član

Pridružen-a: Sob 11 Avg 2007 13:22
Aktiv.: 0.44
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 2:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi priporočal e107 portal http://e107.org/news.php

Sam ga uporabljam že kar nekaj časa in se mi zdi super, predvsem zato ker je preprost za uporabo. Predvsem postane uporaben, ko v njega vgradiš phpbb3 forum, potewm zgkleda res hudo Very Happy...

Seveda sem poiskusil tudi portal Joomala, toda se ga nekako nisem mogel navaditi...toda pričakujem, da bom v prihodnosti to še enkrat poiskusil...

lp, drcine
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 3:59 pm    Naslov sporočila: icon_question  Odgovori s citatom

Jaz sem snel rar file za e107 portal. Vendar v tisti mapi ni ustrezne setup ikone. Kako to stvar inštalirati? Question
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 4:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mare, kako je pa potem z domeno?
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 4:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 5:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako pa potem izgleda urejanje strani? Se na stran nekje logiraš in jo urejaš/dopolnjuješ kot pri googlepageu in podobnimi ali je kaj bolj kompliciranega?
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 6:42 pm    Naslov sporočila: icon_question Namestitev joomle Odgovori s citatom

Zanima me kako namestiti Joomlo od samega začetka s programom Explorer XP.
Nazaj na vrh
TilenS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Nov 2005 12:29
Aktiv.: 2.34

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 24, 2007 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsebino od jomle naložiš na strežnik (če hočeš, da se joma odpre kot prva stran jo daj v root) in potem najbolje da prebereš manual. Gre pa tako, da enostavno v brskalniku odpreš naslov rec. www.mojadomena.com/setup.php (piše v manual točno kako in kaj) in potem nadaljuješ po korakih namestitve.
Nazaj na vrh
smatjaz
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33
Aktiv.: 3.58

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2007 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene pa zanima, ali lahko kot fizična oseba zaprosim za domeno in kako to poteka? Nekaj sem preverjal na Arnes-u, pa povsod naletim na podatke, da to lahko storim samo kot pravna oseba.
Rad bi si postavil internetno stran.

Lp M.

TilenS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Nov 2005 12:29
Aktiv.: 2.34

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2007 10:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vrjetno si gledal za domeno .si za to moraš imeti podjetje oz. vsaj tako je bilo včasih kako je zdaj nevem. Ostale domene z končnicami com, net, org,... lahko registrira vsak. Pri tvojem registrarju si izbereš poljubno domeno, končnico plačaš in je to to. Lako pri našem registrarju ali pa tujem ni važno.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2007 10:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.29
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 12:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Joomla je uredu, ampak občasno kar ranljiva, pa s kakšnimi moduli imaš lahko probleme ob updejtu joomle.

Veliko dobrega sem slišal tudi o Drupal.

Glede inštalacije, brati in brati, vse piše kaj in kako.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.41
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 7:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa Mojo-portal Confused ?

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni