|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pingo Član

Pridružen-a: Pet 18 Nov 2005 9:48 Prispevkov: 44 Aktiv.: 0.19
|
Objavljeno: Sre Nov 28, 2007 8:11 pm Naslov sporočila: Menu "odpri" |
|
|
Morda kdo ve kje bi v XPjih nastavil, kako prikaže datoteke, ko grem v različnih programih na odpriranje datoteke. Jaz bi rad, da bi bile datoteke v okencu sortirane :podrobno: in :najnovejša datoteka na vrhu:
LPP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Sre Nov 28, 2007 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odpreš v Raziskovalcu eno mapo in nastaviš tako, kot bi rad videl vse mape.
Orodja --> Možnosti mape --> Pogled --> Uporabi za vse mape
Potem "Uporabi" in "V redu".
LP,
Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Nov 29, 2007 10:33 am Naslov sporočila: |
|
|
To, kar navaja Igo sem večkrat poskušal, pa deluje samo v oknih Explorerja.
V oknih "Odpri datoteko" znotraj aplikacij pa mi to še ni uspelo. Pa bi bilo zelo koristno! _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Nov 29, 2007 10:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Nastavitve v explorerju veljajo samo za explorer. Generalne nastavitve, kako naj izgleda pogled datotek (sortiranje, podrobnosti,...) v vseh aplikacijah ni. Prikazovanje je omejeno na aplikacijo, ki uporablja standardno okno za odpiranje datotek (brez sortiranja,...).
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni