|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tinos Neznanec

Pridružen-a: Sre 12 Dec 2007 11:45 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 12:44 pm Naslov sporočila: pralni stroj WA 931 S - nivo vode |
|
|
Pralni stroj jemlje premalo vode kljub vklopljenemu stikalu za povišan nivo vode tako ob pranju kot izpiranju (pri krajših programih jo vzame nekoliko več, a tudi ne dvolj), zato bi prosil za pomoč.
Poskušal sem s privitjem dveh vijakov za en obrat na obeh hidrostatih in posamezno. S privitjem vijaka na desnem hidrostatu nisem opazil spremembe, s privitjem na levem hidrostatu za en obrat pa pri drugem jemanju vode le-te ni več izklopil, se je pa hkrati vklopila črpalka.
Nisem pa prepričan, če sem sploh privijal prava vijaka, oz. če je težava drugje. Sicer ob dodajanju vode (tuš) črpalka odstrani vodo iz bobna pred centrifugiranjem. Vijaka sem tudi vrnil v prvotni položaj.
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problema si se lotil na tapravem mestu, le malo preveč si obrnil vijake. In mogoče tudi katerega napačnega. Eno stikalo je za nizek nivo, eden za visok nivo in tretji - varnostni - za vklop črpalke.
Preden kaj šraufaš tam, dobro očisti vse cevi, spoje in posodice na poti od bobna do hidrostata. Dostikrat to pomaga. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni