|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nostromo Član

Pridružen-a: Sob 24 Dec 2005 18:19 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.06 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 3:29 pm Naslov sporočila: Sony KV-29E1D ukrivljena slika |
|
|
Pozdrav,
Pri starejšem soniju je slika na zgornji stranici ukrivljena. vem da je imela ta TV možnost spremeniti geometrijo slike, pa nimam navodil. Mislim da si moral pritisniti neko tipko pri vklopu, da si prišel v določen meni..........pojma nimam več.
Hvala za info.
Mogoče ima kdo celo original navodila??
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nostromo Član

|
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 6:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo sem pogooglal pa razen tega linka nisem nič pametnega ugotovil:
(Kako vstopiš v service menu)
http://myweb.accessus.net/~090/sonypal.html
Sem probal, pa tam ni nobenih nastavitev, da bi ukrivljeno sliko (kot da bi jo magnet ukrivil) popravil ??
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali lahko slikaš, da vidimo kako izgleda slika.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Dec 26, 2007 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da boš moral na novo "naštelat" odklonsko tuljavo. Običajno malo zleze. odvij vijak na grlu ekrana in tuljavo potisni do konca. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nostromo Član

|
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 2:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Srecko: slika je ukrivljen kot mavrica, ampak ni nobenih črnih robov, samo ko se kakšen meni ali pa kvadraten graf pokaže, vidiš da je slika ukrivljena.
Res pa je (sem šele prej potuhtal) da ima na zgornji stranici TV-ja VCR. Mogoče ga tisti moti?? (Ampak, a se ne bi potem barve "sesule"???)
Satelitko: Bom konec tedna (TV je pri očetu) odprl in poslikal, pa mi boš povedal kaj je za pogledat. Pa še spihal bom vezja..........
Hvala za info, LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni