|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2008 9:25 pm Naslov sporočila: Firefox & začasna blokada Flash-a |
|
|
V internet sem dostikrat povezan preko GSM-a (GPRS/UMTS).
Tukaj tarifa ni prav prijazna do uporabnika. Zato grdo gledam na vsak KB, ki ga ni nujno prenesti.
V Firefox-u se da nastaviti, da ne prikazuje slik. Z golim besedilom sem povsem zadovoljen.
Ampak, zraven mi pa vseeno nalaga Flash reklame, ki niti niso tako majhne. Kjukice pa ni, da bi to izklopil. Recimo Webmail.siol.net - jaz bi rad samo pošto in ne njihovih reklam, za prenos katerih me mastnio oberejo!! Briga me kaj prodajajo.
Ko pa sem na net povezan preko kabla, bi pa rad imel spet vse omogočeno. Torej Uninstall ne pride v poštev.
Kakšen nasvet prosim. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.30
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70630.67
|
Objavljeno: Pon Jan 21, 2008 2:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Jan 21, 2008 4:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem preizkusil ti dve priporočili.
Zakon, res! Strani se odpirajo mnogo hitreje.
Hvala! _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3476 Aktiv.: 14.64 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Tor Jan 22, 2008 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ena od možnosti je tudi Internet Junkbuster. Gre za proxy strežnik, ki mu lahko nastaviš poljubno filtriranje vsebin. Dobro pa je poznati sintakso regular expressions, ki je tukaj uporabljena. Ena od prednosti je, da ni vezan na izbiro brskalnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni