www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Windowsi za*ebavajo - se ne zaženejo
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.58
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2008 4:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rootkit Hook Analyzer ni našel nobene čudne zanke v kernelu.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
BostjanVidmar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46
Aktiv.: 1.41
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 12:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No dobro, danes sem nesel računalo na popravilo. Povem tam kaj je vse narobe, ko ji omenem kaj je narobe da ne dela mi je rekla, dad so bili naložen skrekani Windowsi in da zato ne dela. Mogli bi videti obraz, ko sem ji povedal, da so bili naloženi windowsi pri njih in da sem zraven kupil še original windowse!!

Nato ji omenim še to, da je bios zakljenjen, ženska se mi je skor režat začela, zanjo je bilo to normalno.

nasvet: Izogibajte se te trgovine!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.87
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 3:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se bi meni nekdo smejal v glavo, bi ga naslednji dan obiskalo nekaj inšpektorjev.... Evil or Very Mad
LP
Nazaj na vrh
BostjanVidmar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pust revežee živeti, če pojma nimajo Very Happy Laughing Twisted Evil
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

BostjanVidmar je napisal/a:
Pust revežee živeti, če pojma nimajo Very Happy Laughing Twisted Evil

Samo ti"reveži" mastno služijo na "naš" račun.

LP Srečko

BostjanVidmar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na moj račun bodo bolj malo zaslužili, če sploh kaj. Sicer pa vsakemu povem kaj si mislim o njih!
Nazaj na vrh
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.87
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Boštjan ne razumi napak, ampak .....to je ravno problem nas Slovenčkov, ker smo popustljivi in raje kot da bi se kregali vse skupaj pustimo pri miru. Problem je v tem, ker se taki nategovalci vozijo okrog z Mercedezi in se znajo še na glas pohvalti kako so koga nategnili. Sam sem ODLOČNO proti kakršni koli vrsti nasilja, zato so pa tukaj oziroma vsaj morale bi biti pristojne službe.
LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni