|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Feb 05, 2008 4:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rootkit Hook Analyzer ni našel nobene čudne zanke v kernelu. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
No dobro, danes sem nesel računalo na popravilo. Povem tam kaj je vse narobe, ko ji omenem kaj je narobe da ne dela mi je rekla, dad so bili naložen skrekani Windowsi in da zato ne dela. Mogli bi videti obraz, ko sem ji povedal, da so bili naloženi windowsi pri njih in da sem zraven kupil še original windowse!!
Nato ji omenim še to, da je bios zakljenjen, ženska se mi je skor režat začela, zanjo je bilo to normalno.
nasvet: Izogibajte se te trgovine! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 3:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se bi meni nekdo smejal v glavo, bi ga naslednji dan obiskalo nekaj inšpektorjev....
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pust revežee živeti, če pojma nimajo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
BostjanVidmar je napisal/a: |
Pust revežee živeti, če pojma nimajo  |
Samo ti"reveži" mastno služijo na "naš" račun.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 5:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na moj račun bodo bolj malo zaslužili, če sploh kaj. Sicer pa vsakemu povem kaj si mislim o njih! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Boštjan ne razumi napak, ampak .....to je ravno problem nas Slovenčkov, ker smo popustljivi in raje kot da bi se kregali vse skupaj pustimo pri miru. Problem je v tem, ker se taki nategovalci vozijo okrog z Mercedezi in se znajo še na glas pohvalti kako so koga nategnili. Sam sem ODLOČNO proti kakršni koli vrsti nasilja, zato so pa tukaj oziroma vsaj morale bi biti pristojne službe.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni