www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Naročila vzorcev
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
castro
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19
Aktiv.: 0.30

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2003 11:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa naročilo 'samplov' preko maxima? Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.86
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2003 7:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem že dvakrat naročil vzorce od Maxim-a preko interneta, vendar jih nikoli nisem dobil, tako da sem z njimi že zdavnaj obupal.
Je pa prav lepo kako za vzorce skrbijo pri Texasu, naročiš in čez tri dni jih dobiš po DHL-u; če je cena pod 20$ direktno, drugače pa preko carine.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
castro
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19
Aktiv.: 0.30

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2003 7:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri Maximu je najbolje, da jih naročiš na naslov podjetja, firme, ter na pospešeno pošto, recimo prek DHL-la. Res pa je tudi, kar praviš: Texas in pa Analog Devices sta svetli izjemi.

LP, Andrej
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2003 8:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar se tiče Analog device skoraj ne moreš vrjeti ... sem dobil vzorce prej kot v tednu. Je kdo poskušal pri Microchipu ? Sicer še Slovenije ni na spisku - a mislim, da se pripravlja.

lp
Silvo
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 30, 2003 9:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Analog Device ... ? Bo treba preizkusit.
Drugače pa sem vzorce vedno naročal na firmo, tako da bi lahko zadevo tudi preverili da je realna. Ni kaj, pač uporabljamo več Texasovih proizvodov.
Nazaj na vrh
pero
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Avg 2003 10:03
Aktiv.: 0.61
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2003 9:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede vzorcev:
-Texas in analog imata direktno.
-Microchip je mel pred casom direktno, vendar so ukinil.
-atmel lahko narocil direktno s www.atmel.com in te potem kontaktirajo iz alma zagreb. In njimi se da vse dogovorit.

Drugace pa z sampli v slo ni problem, samo do zastopnika moras stopit, pa se da ponavad vse zment.

lp,
Pero
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2003 12:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prejšni teden sem naročil vzorce pri DALLAS -MAXIM ...danes sem jih dobil Shocked Nisem dobil ravno vsega mogoče bo še poslano saj je bilo to poslano v dveh intervalih. Dobil sem dve pošilki Wink

lp
Silvo
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2003 1:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo, a si buffer naročil? Very Happy
Zanime me na kateri naslov si naročil (firma/privat), za kakšno vrednost (na dobavnici verjetno piše) ter preko katere pošte je prišlo (DHL, UPS, ...).

Sem kar malo presenečen, saj sem sam v firmi kar dvakrat naročil od Maxim-a, ampak nikoli nisem nič dobil. Mogoče sem napisal premajhne letne količine Razz

LP, Peter
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2003 5:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naročil sem DS1820 - dobil MAX038 - ne MAX712 dobil DIL MAX713 dobil SMD MAX5956 dobil DIL ... Vem tudi, da je naročil tudi Lojz med drugim je dobil tudi MAX038 v SMD. pri nekih kosih se je baje zapletlo na carini. Sad. O tem bo lahko več napisal sam.

Naročil sem čisto klasično tisti formular sem izpolnil - napisal sem naslov firme.

lp
Silvo
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2003 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj to bi lahko na privat naslov tudi dobil????
Kje na netu ste to sploh naročili????

l.p.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 04, 2003 9:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

vrjetno tudi poskusi: Na maximu na primer greš na stan http://www.maxim-ic.com/MaximProducts/Sensors/temperature-sensor.htm
kjer so temperaturni senzorji. Spodaj imaš eno izbiro Free Samples
Tudi pri ostalih proizvajalcih išči na stani
Free Samples Wink

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 06, 2003 2:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem dobil še vse preostalo: MAX038 dil ohišje DS1820 TO-92 ter DS1920 "gumbi"

Torej vredno poskusit sploh kar se MAX038 tiče Wink

lp
Silvo
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 06, 2003 2:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa naj napišem v okno"Company/Organization/School" Confused ????Kaj te informacije preverjajo????
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 06, 2003 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dvomim sploh, da kaj preverjajo. Vrjetno le delujoči email - saj ti na njega pošljejo obvestilo. Vsekakor pa moraš napisati pravilen naslov, sicer pač ne boš dobil.

lp
Silvo
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 09, 2003 1:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo.
Sem se odločil ,da bom poskusil naročit vzorce na privat naslov.
Zanima pa me kaj sploh imajo uporabnega ,ki se da naročit???
MAX 038
MAX712/713
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ???????
Več pa skoro ne vem.Prosim vas ,da mi napišete kaj uporabnih zadev,da ne bom samo za max038 težil.(funkcijski generator mi bi namreč veliko stvari olajšal)

Kaj si npr. ti Silvo naročil?????

l.p.

matej
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 1 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni