www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

na netu 50Gb za vedno
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BojanR
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52
Aktiv.: 3.30
Kraj: Vnanje Gorice

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 11:45 am    Naslov sporočila:  na netu 50Gb za vedno Odgovori s citatom

Monitor novice:
"Priljubljena oblačna shramba Box.com, ki običajno nudi standardnih 5 GB oblačnega prostora, ima na spodaj priloženem spletnem naslovu posebno akcijo za lastnike računalnikov podjetja Dell, katerim ob prijavi pripada dosmrtnih 50 GB. Zanimivo je, da lahko sladko skušnjavo použijemo vsi, saj zanjo sploh ne potrebujemo računalnika z napisom Dell. Ali gre za napako v sistemu ali je odprtost namerna, ne vemo, ampak, ker gre za oblačno shrambo z vsemi naprednimi zmožnostmi, med katerimi ne umanjkajo izbira imenikov za sinhronizacijo, napredna orodja za pošiljanje ter mobilne aplikacije, se na ponudbo splača odzvati."

In tudi dela! Very Happy KLIK
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70631.87

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 12:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sadida
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Apr 2009 12:53
Aktiv.: 3.22
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 12:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala Bojan, že uporabljam z ne-Dellovim računalnikom Smile
Sicer uporabljam tudi dropbox, ki mi je nekako bolj pri srcu, ampak imam samo 5GB, tako da bo tole prišlo prav za kakšen backup.
Nazaj na vrh
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.68
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 11, 2013 12:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabljam DropBox in SkyDrive. SkyDrive mi je bolj pri srcu, zaradi boljše aplikacije na tablici. Obe zadevi uporabljam kot backup za mape, ki jih ne želim izgubiti.
Sem si namestil še tole zadevo in imam vprašanje, je komu uspelo pripeti celotno mapo ali ste lahko pripeli samo datoteke iz mape?

Hvala!

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
elektrobum
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Nov 2011 19:04
Aktiv.: 0.87
Kraj: Mb

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2013 6:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pri boxu se mi že to ne dopade.. ker lahka max na enkrat naložiš zgolj 250mb...
Nazaj na vrh
vilibalt
Član
Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59
Aktiv.: 1.19
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 10:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

elektrobum je napisal/a:

To ne bo popolnoma držalo. Preko spletnega portala je omejitev. Če si manestiš DropBox programček na PC je pa brez omejitve. No sevada do omejitve, ki jo imaš v velikosti oblaka.

Sam sem naredil vse korake za pridobitev večje kapacitete (prebral uvodnik, poslal nekaj povabil, naložil DropBox na pametni telefon,...). Trenutno sem že čez 6 Gb in bom tudi prišel do zgornje meje 16 Gb. Do tega je zelo enostava pot le mogoče malo traja. Za vsakih 500 Mb naloženih slik in posnetkov s pametnega telefona dobiš dodatnih 500 Mb oblaka. Torej postavi pametni telefonček v kot in snemaj.

LP

elektrobum
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Nov 2011 19:04
Aktiv.: 0.87
Kraj: Mb

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 10:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

vilibalt je napisal/a:
elektrobum je napisal/a:

To ne bo popolnoma držalo. Preko spletnega portala je omejitev. Če si manestiš DropBox programček na PC je pa brez omejitve. No sevada do omejitve, ki jo imaš v velikosti oblaka.

Sam sem naredil vse korake za pridobitev večje kapacitete (prebral uvodnik, poslal nekaj povabil, naložil DropBox na pametni telefon,...). Trenutno sem že čez 6 Gb in bom tudi prišel do zgornje meje 16 Gb. Do tega je zelo enostava pot le mogoče malo traja. Za vsakih 500 Mb naloženih slik in posnetkov s pametnega telefona dobiš dodatnih 500 Mb oblaka. Torej postavi pametni telefonček v kot in snemaj.

LP

DOBRO PREBERI !

nisem napisal DROPBOX ampak BOX !

JE RAZLIKA !
Nazaj na vrh
monaco
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Jul 2005 21:12
Aktiv.: 1.07
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 12:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mega.co.nz že v osnovi ponuja 50gb
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.67
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 2:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm...pa ima samodejno shranjevanje kot npr. Dropbox? Če prav vidim, nima. Moraš vsakič sam to delat preko brskalnika. Torej to ni primerljivo z dropbox ali skydrive.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
monaco
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 2:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne (še), toda tudi box mislim da še tega nima.

Dropbox je itak zakon sam 16gb mi pogosto postaja premalo.

a.vidmar
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Aktiv.: 5.29
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za ANDROID je že narejeno.
Verjetno bo kmalu tudi za PC.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 7:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi za IOS, kot vidim. No ko(če) bo še za PC, je pa že skoraj vredno preizkusa...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
monaco
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 7:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Box je že kar stara storitev in ima Android aplikacijo že od vsega začetka. Jaz osebno sem ga uporabljal samo dokler je imal dropbox samo 2gb in je teh 5gb bilo kar precej. Ko se je povečalo sem ga odinštaliral zdaj ko je 50gb pa sem spet nazaj.

Mega je po drugi strani storitev stara šele kak mesec, ustanovitelj je Kim Dotcom (znan iz Megashare) in obeta precej. Zunaj je tudi api, tako da si lahko obetamo tudi kup thirdparty aplikacij.

monaco
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 7:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Box je že kar stara storitev in ima Android aplikacijo že od vsega začetka. Jaz osebno sem ga uporabljal samo dokler je imal dropbox samo 2gb in je teh 5gb bilo kar precej. Ko se je povečalo sem ga odinštaliral zdaj ko je 50gb pa sem spet nazaj.

Mega je po drugi strani storitev stara šele kak mesec, ustanovitelj je Kim Dotcom (znan iz Megashare) in obeta precej. Zunaj je tudi api, tako da si lahko obetamo tudi kup thirdparty aplikacij.

protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2013 7:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa kje ti vidiš 50...? pri 50 G je 17 evrov mesečno...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni