|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 9:17 am Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeusB Član

Pridružen-a: Pet 10 Jan 2014 19:01 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.11 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 10:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Če jo dobita za takšen denar kot tam piše kupim DVE!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.03 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 10:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja točno dve dobiš in še poštnino zraven za ta denar  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Torej si jo plačal več kot 30€ in si jo (zaradi tega ker ni več nova) spustil na pošteno ceno 30€?
Pa ne mi reči, da je nova! Še avto ko kupiš si naslednji dan zgubil kar nekaj % vrednosti.
Eni pa probate, ne... _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeusB Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 10:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Sej pravim kupim DVE če mi jih dobiš za ta denar!!! dam to 30 $ za DVE pa da te vidmo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 10:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Nisi odgovoril na moje vprašanje...
Imam občutek, da boš sedaj najedal s tem, da dobiš dva spajkalnika...
Mislim, da si oglas nastavil tako, da ti prodajaš spajkalnik in ne kupuješ dveh, a ne?
Še enkrat isto vprašanje, koliko si TI dal za njega?!
Pa bomo potem določili fer ceno.
In povej po resnici, ker mi je kolega pred tednom dni pokazal tale spajkalnik in sva se smejala ceni. Tole je kopija Hakko spajkalnika. Mnogo proizvajalcev izdeluje te kopije in tale tvoja je iz Hobbykinga.
S spajkalnikom ni nič narobe in ga bo lahko kupil kakšen začetnik/hobist...
Le ceno prilagodi. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeusB Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 11:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz jo nikomur ne vsiljujem! Če jo kdo želi jo lahko kupi! Če mislite da jo dobite po tej ceni kot tam piše, jo lepo kupite tam. Začeli ste pa vi najedati. Jest sem samo rekel če mi jo kdo dobi za takšno ceno kot je navedeno na Hobbyu kupim od njega dve!
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 11:12 am Naslov sporočila: |
|
|
start je napisal/a: |
Mislim, da si oglas nastavil tako, da ti prodajaš spajkalnik in ne kupuješ dveh, a ne?
In povej po resnici, ker mi je kolega pred tednom dni pokazal tale spajkalnik in sva se smejala ceni. Tole je kopija Hakko spajkalnika. Mnogo proizvajalcev izdeluje te kopije in tale tvoja je iz Hobbykinga.
Le ceno prilagodi. |
To je tvoja domača naloga.
Kar potrudi se, ni težko. Boš pa postal pošten človek.
Vsi bi mi danes nekaj služili in se bogatili na račun drugih. Odpri podjetje in prodajat take spajkalnike pa 30€, pa še garancijo ponudi. Seveda plačuj vse prispevke, ki jih kot podjetje moraš.
Potem ti nebo nihče očital previsoko ceno izdelka in se bo kdo zaletel in ga kupil.
Če se še ne zavedaš, si že izgubil kar nekaj potencialnih kupcev. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeusB Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 11:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Le ceno prilagodi. |
To je tvoja domača naloga.
Kar potrudi se, ni težko. Boš pa postal pošten človek.
Vsi bi mi danes nekaj služili in se bogatili na račun drugih. Odpri podjetje in prodajat take spajkalnike pa 30€, pa še garancijo ponudi. Seveda plačuj vse prispevke, ki jih kot podjetje moraš.
Potem ti nebo nihče očital previsoko ceno izdelka in se bo kdo zaletel in ga kupil.
Če se še ne zavedaš, si že izgubil kar nekaj potencialnih kupcev. |
Če že želiš vediti nisem nek preprodajalec, prodajem jo po tej ceni, zakaj? zato! mi ni treba nikomur razlagati še najmanj tebi. O poštenosti mi ni treba govoriti, te ne poznam in te ne bom sodil, tako da tudi ti ne sodi drugih če jih ne poznaš. Cena te postaje s poštenostjo nima veze!!! Je ponudba in je povpraševanje! Še enkrat ti ponovim, nikomur jo ne vsiljujem, vsak jo lahko kupi tukaj www.hobbyking.com (kot navajate) ali kej drugje če želi.
Mislim da je bilo že dosti žolča razlitega tukaj za brezveze, preskoči oglas če se tine dopade pa je!
LP
[/scroll] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Tebe je treba naučiti kupovati stvari, da se ne boš vsakič opekel.
Po nekaj minutah mi je HK ponudil postajo za 1$ ceneje. Če je poštnine 8-10€ pomeni, da je cena postaje cca. 22-25€.
A dobim zraven kaj konic in rolico cina, kot kompenzacija za tistih 5-8€?
Res je, če človeka ne poznaš, ga ne sodi. Vendar tebe poznam po teh nekaj postih in vem samo to, da si te ne želim spoznati v živo.
Kar se tiče poštenosti, pa mislim, da sem te vseeno dobro ocenil...
Uspešno prodajo/nateg ti želim!
P.S. Povej mi ali bi ti sam kupil tako postajo, če bi ti jo nekdo ponujal za 30€?
Če bi, potem se res moraš naučiti kupovati stvari...  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejc_b Član

Pridružen-a: Tor 03 Maj 2011 15:02 Prispevkov: 207 Aktiv.: 1.20 Kraj: radeče
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
start: jaz osebno pa niti najmanj ne spoznam na spajkalne naprave, tudi nisem lastnik nobene (razen stare masivne "pištole " za lotanje), ampak mislim da je DeusB več kot najbolj pošten prodajalec, glede na to, da se podobna postaja prodaja za 42+ € ( hehe, pošten my ass )http://www.aoyue.si/index.php?route=product/product&product_id=52  _________________ Bolje dež, kot slabo vreme. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Teh postaj je kar nekaj. Cene so zelo različne. Od originalna, ki je prek 100€, pa do nekaj 10€ vrednih kopij.
Govorili smo o točno določeni postaji in če še vedno misli, da je postavil pošteno ceno, mu ni pomoči.
Smili se mi tisti, ki bo kupil od njega kakšno stvar.  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeusB Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
START res ne vem kaj je s tabo narobe! Preskoči oglas če ti ni všeč. Kot sem sam rekel dobi mi jo za ta denar pa je! Tudi sam lahko dam oglas da jo prodam za 10 €, vendar je trenutno nimam, ko bo prišla jo boš pa lahko kupil.
Me pa zanima kolikokrat si v trgovini rekel komu da je pošten ko si kupoval stvar?
Jaz bi te pa rad spoznal v živo, da vidim če v real lifu tudi tak zatežen čuden tič !
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dogovorjeno!
10€ in jo prodaš!
Držim te za besedo!
P.S. Navadno sem nasmejan in vedno vesel. Včasih naredim izjemo...  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 3:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, čisto brez potrebe zapenjata.
Moje mišljenje je, da lahko vsak prodaja karkoli za kolikorkoli in tukaj ni popolnoma nič narobe, kot se mi ne zdi nič narobe, če nekdo opozori na ceno!
In če nekdo to kupi, je to problem kupca in ne prodajalca in basta ali drugače, se mu je zdelo že vredno, da je kupil! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni