www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Predalniki Mars
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Cube
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Jul 2011 15:09
Aktiv.: 1.48

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 5:21 pm    Naslov sporočila:  Predalniki Mars Odgovori s citatom

Zanima me, kje se da pri nas dobiti predalnike proizvajalca Mars Svratka. Just in Conrad jih namreč nimata na zalogi.

Dobil sem ponudbo za 4 predalnike direktno od proizvajalca na Češkem. Cene so ugodne, ampak je poština 25€.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.02
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 5:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Merkur jih je imel
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Cube
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 5:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Marsovih ne zalagajo več.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 5:43 pm    Naslov sporočila:  Re: Predalniki Mars Odgovori s citatom

Cube je napisal/a:
Dobil sem ponudbo za 4 predalnike direktno od proizvajalca na Češkem. Cene so ugodne, ampak je poština 25€.

Kaj pomeni ugodne? Se nas zbere dovolj in gremo ponje na Češko,....

Cube
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 6:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ideja je dobra, ampak dvomim, da je dovolj interesentov da bi se splačalo. Upam, da se motim. Smile

Kako je z davkom v primeru nakupa preko društva?

Cene si lahko pogledaš v njihovi spletni trgovini.

http://www.mars-svratka.cz/kategorie-produktu/zavesne-skrinky/
Nazaj na vrh
krko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2012 22:19
Aktiv.: 2.89
Kraj: Cerknica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 7:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem tudi za =) se moram pa še prej včllniti v društvo Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 7:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cene so res ugodne.
Davek še vedno ostane, saj društvo ni davčni zavezanec.

če je omarica recimo okrog 20 €, potem se jih da dat v avto recimo 25. Razdalja je cca 650 km, torej skupno 1300. Stroški prevoza tja in nazaj po moje ne presegajo 150€, s tem da se enkrat prespi. Imam pa v Holicah poznane, tako, da bi se lahko dobro dogovoril o tem.

Če torej predpostavimo, da zberemo za recimo 20 omaric bi v najslabšem prišli skozi za 10€ po omarici, kar je še vedno ugodno.

gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.36

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 7:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Predalnik MEDIUM 35xA – 6730 stane 450 Kron, kar je 16€.
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.46
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 7:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Cube; v Sl.Bistrici jih ima Inpos po novem kar nekaj na zalogi, verjamem pa da jih v Celjskem Inposu verjetno tudi imajo.
Cube
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 18, 2014 9:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala, grem jutri pogledat.
Nazaj na vrh
Cube
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 20, 2014 12:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@xsyt hvala. Lahko potrdim, da jih imajo. Smile
Nazaj na vrh
japek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Feb 2004 22:50
Aktiv.: 3.29
Kraj: Radenci

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 20, 2014 12:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko mogoče poveš kakšno ceno, mogoče v primerjavi z Online katalogom proizvajalca.

TNX

Cube
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 21, 2014 12:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cene so podobne kot v Conradu. Predalnik 6710 me je vkljčno z DDV stal 21€.
Nazaj na vrh
s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.27
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 21, 2014 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cube je napisal/a:
Cene so podobne kot v Conradu. Predalnik 6710 me je vkljčno z DDV stal 21€.

V Celju v Inposu prav gotovo nisi dobil ta tip predalnika po tej ceni 18.08.2014 (kak dan gor ali dol).

Malo si me zaje... da sem šel zastonj v Celje.

Bil sem danes v Celju in sem odšel brez nakupa. V tistem njihovem zadnjem katalogu sem videl reklamo za MAXI 60xA 6750, akcijsko ponudb, ampak žal ta katalog je že star in ponudba je veljala od 16.06. do 04.07.2014 (novejšega ni).

Sedaj je spet stara "zasoljena" cena in jih imajo na zalogi, (vidi sliko) dokler predalnika 6710, katerega ti navajaš, in sem ga mislil kupiti, sploh ni na zalogi in ga niso imeli.

So nekateri drugi.

http://www.inpos.si/flash-akcijski-katalog/

Spletna stran jim je na prvi pogled impresivna, mislim internetni sprehod po trgovini, ampak dejanski pa ni bil tako prijazen.

Ta dva tipa predalnikov sem imel namen kupiti, pa še nekatere reči, katere nisem od jeze kupil tam ampak sem šel raje v sosednjo konkurenčno trgovino.

Ponudba.jpg
 Opis:
Zelo drobni tisk datuma in če nisi pozoren...
 Velikost datoteke:  8.14 KB
 Pogledana:  17742 krat

Ponudba.jpg

Maxi6750.jpg
 Opis:
Stari reklamni "spam" kateremu je že zdavnaj potekel rok, katerega niso odstranili. Prava cena je rdeča.
 Velikost datoteke:  45.45 KB
 Pogledana:  4 krat

Maxi6750.jpg

Nazaj na vrh
Cube
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 21, 2014 11:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislil sem 6762. d'oh!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni