www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Aplikacija za snemanje klicev.
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s53al
Član
Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44
Aktiv.: 6.29
Kraj: Bela krajina

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 18, 2025 7:00 pm    Naslov sporočila:  Aplikacija za snemanje klicev. Odgovori s citatom

Katero free aplikacijo priorpčate za snemanje odhodnih/dohodnih klicev za android?
v.j.
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47
Aktiv.: 13.20
Kraj: Veldes

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 18, 2025 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

https://www.google.com/search?&q=android+app+for+phone+call+recording

.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 18, 2025 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da nobena ne deluje zaradi spremenjene politike zasebnosti.
Če pa je kakšna se tudi jaz priporočam

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MH
Član
Član

Pridružen-a: Pet 20 Jan 2023 14:11
Aktiv.: 1.81
Kraj: SLO

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 18, 2025 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole je še nedolgo nazaj delovalo. V zadnjem času nisem preverjal, tako da me ne držat za besedo. Je bilo pa treba dat en kup dovoljenj oz. accessibility dostopov.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=en
Nazaj na vrh
v.j.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 18, 2025 10:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Res je, to, da naj ne bi delovale sem slišal tudi jaz, ne vem od katere verzije androida dalje to ne deluje... ampak zakaj so aplikacije še vedno na play store in da to nikjer ne piše?
Probal nisem, ker ne uporabljam telefona.

.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.83
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2025 7:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dimni signali ?

pol uporabljaš kamero Dancing

v.j.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2025 9:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lucca brassi je napisal/a:
dimni signali ?

pol uporabljaš kamero Dancing
offtopic

Za e-mail mogoče že veš da obstaja?

Zavestno, načrtno, sem se odločil, da preneham biti dosegljiv po telefonu... enostavno in prijetno Cool

.

Nazaj na vrh
s53al
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2025 10:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Včeraj sem jih sprobal vsaj 5. Ali hoče telefonsko številko ali gmail pa še vsega zraven... Zadnja je bila Automatic Call Recoder ACR. Ta ni bila tako "požrešna" z raznimi podatki. "Snemalo" je, zvoka pa od nikoder. Danes sprobam še kakšno...
shmandi
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Maj 2013 9:20
Aktiv.: 4.32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2025 10:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

[quote="v.j."]Res je, to, da naj ne bi delovale sem slišal tudi jaz, ne vem od katere verzije androida dalje to ne deluje... ampak zakaj so aplikacije še vedno na play store in da to nikjer ne piše?
Probal nisem, ker ne uporabljam telefona.

.[/quote]
Zakonodaja ni povsod enaka. Verjetno v katerih drugih regijah še delajo...
Nazaj na vrh
s53al
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2025 4:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Striček je našel tole https://support.google.com/phoneapp/answer/9803950?hl=sl
mateik
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Avg 2022 18:31
Aktiv.: 7.50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2025 11:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem jaz pred kratkim iskal enako. Aplikacijo, ki bi snemala klice.

Od nevemkoliko probanih ni delala nobena. Pa sem jih ravno zaradi zakonodaje iskal izven app stora, sepravi direkten APK pa isto ni pomagalo.
Android med klicem "zaklene" mikrofon / zvočnik, tako da druge aplikacije nimajo dostopa.

Če se najde delujoča se tudi jaz priporočam.
Nazaj na vrh
brezimenko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09
Aktiv.: 5.71

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2025 11:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče predlog za enostavno strojno-programsko opremo, ko bo zmanjkalo železja v ognju. Dejstvo je takšno, praktično vsi telefoni imajo zvočnik tudi za prostoročno telefoniranje, diktafon se pa ne ozira na zakonodajo ampak samo na človeški prst. Danes imaš že take, ki so v velikosti kulijev in bo ja šel skupaj s telefonom v žep
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2025 8:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mislim da je Android 9 zadnji na katerem to deluje. Kasneje moraš imeti indijsko verzijo telefona, kolikor sem bral na spletu. Jaz imam "global" Xiaomi in mi z nekje 70% uspešnostjo (od 10 klicev jih bo 7 posnel) deluje "Cube ACR", katerega en del dobiš na google.play, drugi del pa moraš presneti iz njihove spletne strani. Deluje pa samo v povsem tihem prostoru, drugače slišiš samo sebe. Razen če imaš vklopljen zvočnik.
Znanec ima nekega Samsunga, povsem ista aplikacija, povsem iste nastavitve - ne deluje sploh, tudi z vklopljenim zvočnikom ne.

s53al
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2025 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za moj tel. se najde nekaj. Ob priliki sprobam pa javim.
Je pa že @brezimenko napisal za drugo opcijo.

https://sl.xiaomiplanet.sk/aplikacija-za-snemanje-klicev-xiaomi/
https://www.youtube.com/watch?v=aj_50TUfp_g

Mogoče je za druge telefone kaj podobnega...

hamm
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2012 21:47
Aktiv.: 1.46
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 21, 2025 7:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam Lineage OS in mi privzeta aplikacija (sem pogledal, pa ne najdem imena) deluje brez problema. Imam pa android 11. Je pa res, da v postopku instalalcije Lineage OS odkleneš bootloader telefona in da je telefon v bistvu root-an.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni