|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.95
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2008 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon je napisal/a: |
Tovornjaki bi morali imeti posebej ceste za svoj transport |
To obstaja, imenuje se pa železnica
Tovornjake bi morali malo bolj privit, da se ne bi splačalo in potem bi šlo več z vlaki. Bi rešilo toliko problemov po cestah, da ni res! _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2008 12:52 am Naslov sporočila: |
|
|
No, če že govorimo o odpadlih tovorih, meni je enkrat na avto skoraj padel kopač s tovornjaka. Vozil sem po prehitevalnem pasu in ko sem bil cca 100 metrov od tovornjaka sem videl kako je izpod gosenic odletela lesena podklada. Nato se je kopač nagnil, napol zdrsnil s prikolice malo premetal prikolico levo in desno po cestišču, nato pa je voznik na srečo zadevo umiril in ustavil na odstavnem pasu.
Takoj, ko sem videl da je odpadla klada sem pritisnil na vse štiri smerokaze, pogledal v zadnje ogledalo in začel bremzati. Za mano ni bilo dosti avtomobilov, tisti pa ki so bili so videli mene in dogajanje na tovornjaku in so naredili isto kot jaz. Rešilo se je vse dobro. Ne upam si zamisliti kaj bi se zgodili v tem primeru če bi poslušal sovoznikov nasvet, ki mi je ob odleteli podklati rekel naj ga čim hitreje prehitim . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.50 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2008 12:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Pametno odreagiro....no če bi ravnal po njegovem mogoč danes nebi pisal tega tu!
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni