|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Maj 04, 2008 3:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
nekdo_ je napisal/a: |
mi lahko kdo pove kaj sem naredil narobe? |
Imaš na razpolago 10+ dnevno razmišljanje o tem !
Potem boš spet lahko vprašal, takrat upam, da kaj pametnega. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Maj 04, 2008 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
nekdo_
Tukaj si že dobil kol, v šoli pa še sledi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Maj 04, 2008 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da se sme žaliti, bi ti lahko kdorkoli rekel par krepkih, pa ti jih jaz nebom. Jaz bi ti samo rekel, če se v šoli nič nisi naučil, pojdi na kako lažjo šolo. Recimo kako gradbeniško, kjer se ni treba učiti, ali pa se začni učiti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2008 12:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Madona, najprej sem gledal kako stara tema more to biti, in ugotovil da se je kar hitro nabralo kar nekaj krepkih postov.
VolkD je napisal/a: |
nekdo_ je napisal/a: |
mi lahko kdo pove kaj sem naredil narobe? |
Imaš na razpolago 10+ dnevno razmišljanje o tem !
Potem boš spet lahko vprašal, takrat upam, da kaj pametnega. |
Pričakuješ razmišljanje? _________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2008 12:41 am Naslov sporočila: |
|
|
GiGi, verjetno imaš prav. Ponovila bi se ista zgodba, kot od njegovega prvega posta naprej.
BostjanVidmar, učiti se moraš sam. V šoli ti samo povedo kaj se uči. In za vsako šolo se je treba učiti, tudi za gradbeniško, vsaj včasih je bilo tako. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2008 8:04 am Naslov sporočila: |
|
|
borber je napisal/a: |
GiGi, verjetno imaš prav. Ponovila bi se ista zgodba, kot od njegovega prvega posta naprej.
BostjanVidmar, učiti se moraš sam. V šoli ti samo povedo kaj se uči. In za vsako šolo se je treba učiti, tudi za gradbeniško, vsaj včasih je bilo tako. |
Narobe sem se izrazil, za nekatere se lahko manj učiš in si še vedno zelo uspešen
Na kratko, šole imajo različne standarde. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2008 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Drugače pa na pastirsko-smer frulica
dam pa prav vsem...šola je le neko izhodišče, osnova...kar pa moraš znati, oz. iz česar hočeš imeti znanje, se pa moraš poglabljati v stvari sam, samoiniciativno...
Jaz verjamem v to, da tudi profesorji včasih ne vedo vsega...
NPR: jaz sem obiskoval SERŠ v Velenju. Profesor za osnove elektrotehnike me je zakoličil, ker sem trdil da lahko nadzorujemo utripanje fluroscentne žarnice, in pa njeno svetlobo...pa mu je prekipelo...
Jaz pa sem t.i. neonko preko preprostega multivibratorja s pomočjo trafota lepo usmerjal, kako naj utripa...to je bil moj prvi stroboskop
Izhod iz multivibratorja (NE555) sem preko tranzistorja peljal na sekundar trafota, na primar pa priključil flurescentko...
Ampak zanj to ni bilo izvedljivo... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni