www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PRANGER - ojačevalnik Hi-Fi 100W
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 04, 2008 3:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nekdo_ je napisal/a:
mi lahko kdo pove kaj sem naredil narobe?

Imaš na razpolago 10+ dnevno razmišljanje o tem !
Potem boš spet lahko vprašal, takrat upam, da kaj pametnega.

borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 04, 2008 5:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nekdo_
Tukaj si že dobil kol, v šoli pa še sledi.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BostjanVidmar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46
Aktiv.: 1.41
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 04, 2008 10:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede na to, da se sme žaliti, bi ti lahko kdorkoli rekel par krepkih, pa ti jih jaz nebom. Jaz bi ti samo rekel, če se v šoli nič nisi naučil, pojdi na kako lažjo šolo. Recimo kako gradbeniško, kjer se ni treba učiti, ali pa se začni učiti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.43
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 05, 2008 12:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Madona, najprej sem gledal kako stara tema more to biti, in ugotovil da se je kar hitro nabralo kar nekaj krepkih postov.

VolkD je napisal/a:
nekdo_ je napisal/a:
mi lahko kdo pove kaj sem naredil narobe?

Imaš na razpolago 10+ dnevno razmišljanje o tem !
Potem boš spet lahko vprašal, takrat upam, da kaj pametnega.

Pričakuješ razmišljanje?

borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 05, 2008 12:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

GiGi, verjetno imaš prav. Ponovila bi se ista zgodba, kot od njegovega prvega posta naprej.

BostjanVidmar, učiti se moraš sam. V šoli ti samo povedo kaj se uči. In za vsako šolo se je treba učiti, tudi za gradbeniško, vsaj včasih je bilo tako.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BostjanVidmar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46
Aktiv.: 1.41
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 05, 2008 8:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borber je napisal/a:
GiGi, verjetno imaš prav. Ponovila bi se ista zgodba, kot od njegovega prvega posta naprej.

BostjanVidmar, učiti se moraš sam. V šoli ti samo povedo kaj se uči. In za vsako šolo se je treba učiti, tudi za gradbeniško, vsaj včasih je bilo tako.

Narobe sem se izrazil, za nekatere se lahko manj učiš in si še vedno zelo uspešen Laughing

Na kratko, šole imajo različne standarde.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 05, 2008 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Drugače pa na pastirsko-smer frulica Laughing

dam pa prav vsem...šola je le neko izhodišče, osnova...kar pa moraš znati, oz. iz česar hočeš imeti znanje, se pa moraš poglabljati v stvari sam, samoiniciativno...

Jaz verjamem v to, da tudi profesorji včasih ne vedo vsega...
NPR: jaz sem obiskoval SERŠ v Velenju. Profesor za osnove elektrotehnike me je zakoličil, ker sem trdil da lahko nadzorujemo utripanje fluroscentne žarnice, in pa njeno svetlobo...pa mu je prekipelo... Rolling Eyes
Jaz pa sem t.i. neonko preko preprostega multivibratorja s pomočjo trafota lepo usmerjal, kako naj utripa...to je bil moj prvi stroboskop Laughing
Izhod iz multivibratorja (NE555) sem preko tranzistorja peljal na sekundar trafota, na primar pa priključil flurescentko...
Ampak zanj to ni bilo izvedljivo...Smile

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni