www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nakup usmernika
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2008 3:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede RG-303... Nabavljali so se že pred nekaj leti. Boris pravi, da pri njemu ni bilo nobenih težav, meni je crknil po manj kot letu (normalne!!) uporabe, kolegu pa tudi. Pri obeh je crknil z enakimi simptomi - kar naenkrat se je takoj po vžigu v notranjosti nekaj zabliskalo, žico v varovalki pa je dobesedno razneslo.
Je pa res, da so mi ga brez komplikacij zamenjali pod garancijo. Upam, da ne bo ckrnil še enkrat...

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
urkonet
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Apr 2006 16:27
Aktiv.: 0.12
Kraj: Podvelka

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2008 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69, daj prosim samo okvirne cene probaj zvedet, da se človek ve malo orentirat Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2008 7:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A ni škoda dati denar za usmernik ko pa ga lahko sam narediš pa še če ga boš sam naredil lahko rečeš to sem pa jaz naredil pa še nekaj se naučiš iz tega kot pa če bi ga kupil? (No mogoče so res kupljeni bolj stabilizirani z napetostjo mislite da si ne moreš ustvariti takšnega kot je tale pa imaš stabilizirano napetost?)
Nazaj na vrh
robot
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Apr 2008 17:24
Aktiv.: 0.18
Kraj: MB, Podvelka

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2008 8:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

drVrh: Pri napajanju direktno iz omrežja se raje ne zanašam na svoje neznanje Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2008 8:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

drVrh je napisal/a:
A ni škoda dati denar za usmernik ko pa ga lahko sam narediš pa še če ga boš sam naredil lahko rečeš to sem pa jaz naredil pa še nekaj se naučiš iz tega kot pa če bi ga kupil? (No mogoče so res kupljeni bolj stabilizirani z napetostjo mislite da si ne moreš ustvariti takšnega kot je tale pa imaš stabilizirano napetost?)

Hočeš rečt, da bolje čez prideš, če sam nabaviš trafo, vse močnostne elemente, ohišje, LCDje ter vse ostale elementke, kot pa če ga sam narediš? Časa ponavadi itak ne šteješ zraven...

drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 21, 2008 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NeoTO je napisal/a:
drVrh je napisal/a:

Hočeš rečt, da bolje čez prideš, če sam nabaviš trafo, vse močnostne elemente, ohišje, LCDje ter vse ostale elementke, kot pa če ga sam narediš? Časa ponavadi itak ne šteješ zraven...

No mogoče imaš prav saj časa res ne šteješ zraven, samo vseeno.

Nazaj na vrh
maverick5
Član
Član

Pridružen-a: Sob 01 Dec 2007 17:38
Aktiv.: 0.10
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2012 8:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz iščem stabilizirani usmernik s tokovno regulacijo 0 - 6A in
napetost 0 - 60V.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni