www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

P-501 moja izkušnja
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vizzzi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 29 Apr 2003 14:37
Aktiv.: 0.19
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 11:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem zainteresiran, kakšne 2.5dl ali celo manj bi vzel. Kakšna pa je cena za liter (v spominu imam da je cena okoli 7kSIT, samo nisem siguren)?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70625.70

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 12:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
stursc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Jun 2004 14:29
Aktiv.: 1.36

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 9:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz se pridružujem za kako četrtinko, če je možno ?

LP, stursc
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 9:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Flaške po 25ml in tudi po 100ml je že dolgo časa možno dobiti pri meni. S 25ml je možno narediti več kot pol kvadratnega metra.
Cena za liter je v cinkarni verjetno najnižja, ni pa nujno in že dolgo časa je krepko čez 7ksit, točno koliko se ne spomnim, ker sem nabavljal več litrov, pa še nekatere druge stvari
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
stursc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Jun 2004 14:29
Aktiv.: 1.36

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 10:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber
Bi mi bil pripravljen poslati 100ml flaško po pošti ?

LP, stursc
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 10:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

stursc,

Si ti s koroškega (Lojzov kolega ?) Če, lahko eno flaško dam Lojzu, da ti ga da. Tako, da ga preiskusiš. Sam sem pred časom kupil en liter. Kot je napisal Vili, poraba je minimalna. Z 25ml oslojiš vrjento pol kvadrata.

king25
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Jul 2004 1:06
Aktiv.: 2.44
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 12:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi sam sem danes nabavil 1L tega laka.Tako da če je še kak interesent se lahko zmenimo in si ga razdelimo. Sem pa iz Celja,lahko pa tudi pošlem po pošti.
Pošlite mi zasebno sporočilo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni