|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cucusniper Neznanec

Pridružen-a: Čet 17 Apr 2008 11:23 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.04 Kraj: Vurberk
|
Objavljeno: Pet Jan 29, 2010 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo pa sem spet na začetku, sem sprobal ta stari uničen polnilec seveda sem ga malenkost spremenil vendar je deloval kot je bilo treba tudi lučka je lepo preklopla iz zelene na rdečo ko sem priključil gsm samo problem je bil ko se moja zmešana Omnija še zmerom ni hotla polnit tudi Sony ne čeprav se je lučka tudi preklopla , tako da sem ta projekt opustil in probal samo z upri kot je zgorej narisano in ponovno dokaj podobna zgodba Omnija se sploh noče polnit dočem se mi je pa Sony polnil le ko je bil popolnoma vgašje čeprav je zaznal za izmenjavo datotek in je nekaj kašljal potem pa sem probal še na dveh standardnih USB polnilcih za miško in pa slišalke in tudi na dobenem nič. Sedaj še mi je pa ostala skorejda samo ena možna varijanta da dobim kje kak načrt ali pa tako dolgo hodim po trgovinah za temi Usb polnilci in pri prvem ki bo uspel polnit vse gsm-e ga enostavno kupim razderem in lepo vgradim v mojo dozo in upam.
 _________________ Elektronika |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni