www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

SVHS/SVHS kabel
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.95

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 20, 2008 11:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sprobal sem vse živo, kar mi je prišlo pod roke in na koncu, obupan, zlotal po skici Mucka4 in.... DELA Smile
HVALA vsem skupaj, zlata medalja gre Mucku4 Wink

Saj bi že prej to sprobal, ampak ni mi šlo v glavo, da je TV, priklopljen direkt na comp, z S video/S video kablom , normalno delal.

V glavnem zdaj dela preko kompozitnega signala, slika je odlična Smile

Kravica Katka in ostala druščina, pazite se, he he he

ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.95

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 25, 2008 9:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Včeraj je Kravica Katka nehala delat, na compu je pobralo sliko- grafična kartica je šla "na sprehod" Sad
Trije elektroliti so napihnjeni, tudi menjava ni pomagala in z kartico se comp sploh ni zagnal.
Dobil sem drugo, jo instaliral. Ker imam samo DVI kabel za monitor, sem moral na začetku enable VGA mode, da sem sploh lahko prišel do OS (XP). Po instalaciji in ponovnem zagonu pa mi vedno zašteka na stopnji, ko bi moralo pokazat pozdravni zaslon. Ekran postane temen, zgoraj levo utripa črtica (kot da čaka, da bom kaj tipkal). Dogaja se nič in tako stanje ostane. Pritisk na "tri tipke" vse resetira in računalnik se znova zažene.
Sem vse živo sprobal in ugotovil eno pot , ki računalnik pusti vklopit- med zagonom z F8 pridem do tistih menujev za varni zagon in ena opcija je debugging mode. Če jo vklopim, se rač. normalno zažene in grafična kartica dela.

Kaj bi lahko bil vzrok?

Hvala,
lp
Robi

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni