|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
japi Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Mar 2016 12:39 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Mar 03, 2016 3:02 pm Naslov sporočila: Re: Iskra pri štedilnikih |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me, če pri tem takoimnovanem generatorju iskre za vžig plina pri plinskem štedilniku, lahko v elektroniki grajen plinski odvodnik nadomestim s čim drugim. Za kolikšno napetost je pa pravzaprav ta plinski odvodnik? Zdi se mi, da je ta pri vsem tem pravzaprav ključen element in tudi poglavitni vzrok za odpoved tega sklopa.
Hvala za odgovor,
Japi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
menki Neznanec

Pridružen-a: Sre 16 Mar 2016 22:42 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Mar 16, 2016 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz preizkušam nekaj s tem generatorjem iskre pa mi ne deluje. Ne vem kateri model je, je pa na štedilniku Gorenje starem 25 let (internacional) ima 4 izhoda za iskrenje vendar 2 ne delujeta. A se laho vežejo po dva paralelno? Mi se zdi da ne ampak vprašam pa lahko...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Minimal Član

Pridružen-a: Pet 31 Avg 2012 10:03 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.42 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pet Mar 18, 2016 1:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rajši ne. Dokler ne preveriš z multimetrom kateri kontakti so notri povezani skupaj. Da se ti nebo iz omarice kadilo namesto iz štedilnika =P _________________ Vsak začetek najde svojo pot |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni