|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jahtba Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 23:38 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.06 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Tor Nov 17, 2009 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
bostjang je napisal/a: |
Vsako nepretočno datoteko lahko presnameš s spletnim brskalnikom. Če nimaš nameščenega FLV predvajalnika, ti bo brskalnik ponudil shranitev na disk. Z diska pa kasneje pač predvajaš. FLV se da predvajati tudi s SWF-jem. |
Seveda lahko,samo kje pa so te datoteke (zopet primer:http://poptv.si/multimedia/ljubezen-skozi-zelodec-7-oddaja.html) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilibalt Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59 Prispevkov: 252 Aktiv.: 1.19 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Nov 17, 2009 11:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Highlag je napisal/a: |
Meni isto funkcijo opravlja Download helper. |
Meni tudi in to že lep čas, pa brez težav. Samo določit sem moral resolucijo in že sem si z Youtube posnel razne spote.
lp _________________ Ko zadeva ne deluje se umiri, preštej do 10 in poišči večje kladivo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jahtba Član

|
Objavljeno: Sre Nov 18, 2009 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|
vilibalt je napisal/a: |
Highlag je napisal/a: |
Meni isto funkcijo opravlja Download helper. |
Meni tudi in to že lep čas, pa brez težav. Samo določit sem moral resolucijo in že sem si z Youtube posnel razne spote.
lp |
kaj pa s poptv-ja pa seveda ne gre ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.13 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Sre Nov 18, 2009 9:41 am Naslov sporočila: |
|
|
S Flashgot gre preverjeno tudi iz Poptv.si _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3481 Aktiv.: 14.65 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Nov 18, 2009 4:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
jahtba je napisal/a: |
Program je že v redu samo za primer :http://poptv.si/multimedia/ljubezen-skozi-zelodec-7-oddaja.html mi seveda vsebina url-ja nič ne koristi ki ga posname. Kje pa je flv datoteka v tem primeru ? |
http://vid2.24ur.com/2009/10/30/e0efd5f495_60359579-2.flv (120 MB)
Hitreje kot v izvorni kodi, sem jo našel med začasnimi datotekami. Prekopiral sem jo drugam in jo lahko predvajam s SWF predvajalnikom velikosti 89 KB. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jahtba Član

|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 12:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Program je že v redu samo za primer :http://poptv.si/multimedia/ljubezen-skozi-zelodec-7-oddaja.html mi seveda vsebina url-ja nič ne koristi ki ga posname. Kje pa je flv datoteka v tem primeru ? |
Hitreje kot v izvorni kodi, sem jo našel med začasnimi datotekami. Prekopiral sem jo drugam in jo lahko predvajam s SWF predvajalnikom velikosti 89 KB. |
Zelo lepo,hvala,samo kako se pa to najde med začasnimi datotekami ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 8:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Zelo lepo,hvala,samo kako se pa to najde med začasnimi datotekami ? |
Moraš povedati kateri brskalnik uporabljaš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 5:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
prosim za rešitev v exploerju |
Uporablja Internet Explorer.
Mimogrede, tudi mene to zanima (kje so shranjene .flv datoteke), uporabljam pa enako IE. Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 5:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
program_er je napisal/a: |
Mimogrede, tudi mene to zanima (kje so shranjene .flv datoteke), uporabljam pa enako IE. Hvala. |
v IE6 eng je sledeče:
Tools - Internet options - Settings(pod zavihkom general) drugače je klasika sledeča:
C:\Documents and Settings\Uporabniško ime\Local Settings\Temporary Internet Files |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 5:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
[g0ran24] je napisal/a: |
v IE6 eng je sledeče:
Tools - Internet options - Settings(pod zavihkom general) drugače je klasika sledeča:
C:\Documents and Settings\Uporabniško ime\Local Settings\Temporary Internet Files |
V mojih TI fajlih tega ni. Nobenih .flv datotek (pregledal ter uporabil tudi iskanje), le nekaj .swf, ki imajo enako ikonico.
Recimo tudi ko na Youtubu pogledam video (primer), se mi .flv datoteka ne shrani v TI Files. Vem pa da obstaja .flv datoteka na spletni strani, ker jo YouTube downloader najde in downoloada (ter še potem pretvori v željeno obliko).  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 6:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
v IE6 eng je sledeče:
V mojih TI fajlih tega ni. Nobenih .flv datotek (pregledal ter uporabil tudi iskanje), le nekaj .swf, ki imajo enako ikonico.
Recimo tudi ko na Youtubu pogledam video (primer), se mi .flv datoteka ne shrani v TI Files. Vem pa da obstaja .flv datoteka na spletni strani, ker jo YouTube downloader najde in downoloada (ter še potem pretvori v željeno obliko).  |
Ko se začne predvajati film pritisni pavzo in počakaj da se do konca naloži, še prej pa z desnim klikom prikliči nastavitve flash predvajalnika izberi local storage in daj čisto desno (unlimited).
Da boš lažje našel datoteko še prej daj počisti vse začasne internetne datoteke. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Čet Nov 19, 2009 6:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha, dela, hvala!
Sicer sem imel nastavljeno Unlimited, vendar nisem stisnil pavze in počakal, da se naloži (no, fajl sem iskal kar med predvajanjem videa)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jahtba Član

|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
v IE6 eng je sledeče:
Kaj pa v IE 7 ?
ključ problema je samo v tem kako poiskati *.flv datoteko. zkaj jo z iskanjem ne najdemo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 10:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa v IE 7 ?
ključ problema je samo v tem kako poiskati *.flv datoteko. zkaj jo z iskanjem ne najdemo ? |
Ker se datoteka izbriše ker je samo začasna (zato se da pavza in počaka da celo naloži šele potem je vidna) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni