www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

kam so shranjene flv datoteke ?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jahtba
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 23:38
Aktiv.: 1.06
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 17, 2009 10:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bostjang je napisal/a:
Vsako nepretočno datoteko lahko presnameš s spletnim brskalnikom. Če nimaš nameščenega FLV predvajalnika, ti bo brskalnik ponudil shranitev na disk. Z diska pa kasneje pač predvajaš. FLV se da predvajati tudi s SWF-jem.

Seveda lahko,samo kje pa so te datoteke (zopet primer:http://poptv.si/multimedia/ljubezen-skozi-zelodec-7-oddaja.html)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vilibalt
Član
Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59
Aktiv.: 1.19
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 17, 2009 11:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Highlag je napisal/a:
Meni isto funkcijo opravlja Download helper.

Meni tudi in to že lep čas, pa brez težav. Samo določit sem moral resolucijo in že sem si z Youtube posnel razne spote.

lp

jahtba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

vilibalt je napisal/a:
Highlag je napisal/a:
Meni isto funkcijo opravlja Download helper.

Meni tudi in to že lep čas, pa brez težav. Samo določit sem moral resolucijo in že sem si z Youtube posnel razne spote.

lp

kaj pa s poptv-ja pa seveda ne gre ?
Nazaj na vrh
dr.1m
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30
Aktiv.: 2.13
Kraj: Goriška Primorska

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

S Flashgot gre preverjeno tudi iz Poptv.si
bostjang
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29
Aktiv.: 14.65
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 4:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jahtba je napisal/a:
Program je že v redu samo za primer :http://poptv.si/multimedia/ljubezen-skozi-zelodec-7-oddaja.html mi seveda vsebina url-ja nič ne koristi ki ga posname. Kje pa je flv datoteka v tem primeru ?

http://vid2.24ur.com/2009/10/30/e0efd5f495_60359579-2.flv (120 MB)
Hitreje kot v izvorni kodi, sem jo našel med začasnimi datotekami. Prekopiral sem jo drugam in jo lahko predvajam s SWF predvajalnikom velikosti 89 KB.
Nazaj na vrh
jahtba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 12:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bostjang je napisal/a:
jahtba je napisal/a:
Program je že v redu samo za primer :http://poptv.si/multimedia/ljubezen-skozi-zelodec-7-oddaja.html mi seveda vsebina url-ja nič ne koristi ki ga posname. Kje pa je flv datoteka v tem primeru ?

Hitreje kot v izvorni kodi, sem jo našel med začasnimi datotekami. Prekopiral sem jo drugam in jo lahko predvajam s SWF predvajalnikom velikosti 89 KB.

Zelo lepo,hvala,samo kako se pa to najde med začasnimi datotekami ?
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Aktiv.: 2.12
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 8:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jahtba je napisal/a:
bostjang je napisal/a:
jahtba je napisal/a:

Zelo lepo,hvala,samo kako se pa to najde med začasnimi datotekami ?

Moraš povedati kateri brskalnik uporabljaš.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 5:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jahtba je napisal/a:
prosim za rešitev v exploerju

Uporablja Internet Explorer.

Mimogrede, tudi mene to zanima (kje so shranjene .flv datoteke), uporabljam pa enako IE. Hvala.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 5:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
jahtba je napisal/a:

Mimogrede, tudi mene to zanima (kje so shranjene .flv datoteke), uporabljam pa enako IE. Hvala.

v IE6 eng je sledeče:

Tools - Internet options - Settings(pod zavihkom general) drugače je klasika sledeča:

C:\Documents and Settings\Uporabniško ime\Local Settings\Temporary Internet Files
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 5:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

[g0ran24] je napisal/a:
program_er je napisal/a:
jahtba je napisal/a:

v IE6 eng je sledeče:

Tools - Internet options - Settings(pod zavihkom general) drugače je klasika sledeča:

C:\Documents and Settings\Uporabniško ime\Local Settings\Temporary Internet Files

Think V mojih TI fajlih tega ni. Nobenih .flv datotek (pregledal ter uporabil tudi iskanje), le nekaj .swf, ki imajo enako ikonico.

Recimo tudi ko na Youtubu pogledam video (primer), se mi .flv datoteka ne shrani v TI Files. Vem pa da obstaja .flv datoteka na spletni strani, ker jo YouTube downloader najde in downoloada (ter še potem pretvori v željeno obliko). Think
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 6:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
[g0ran24] je napisal/a:
program_er je napisal/a:
jahtba je napisal/a:

v IE6 eng je sledeče:

Think V mojih TI fajlih tega ni. Nobenih .flv datotek (pregledal ter uporabil tudi iskanje), le nekaj .swf, ki imajo enako ikonico.

Recimo tudi ko na Youtubu pogledam video (primer), se mi .flv datoteka ne shrani v TI Files. Vem pa da obstaja .flv datoteka na spletni strani, ker jo YouTube downloader najde in downoloada (ter še potem pretvori v željeno obliko). Think

Ko se začne predvajati film pritisni pavzo in počakaj da se do konca naloži, še prej pa z desnim klikom prikliči nastavitve flash predvajalnika izberi local storage in daj čisto desno (unlimited).

Da boš lažje našel datoteko še prej daj počisti vse začasne internetne datoteke.
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 6:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha, dela, hvala!

Sicer sem imel nastavljeno Unlimited, vendar nisem stisnil pavze in počakal, da se naloži (no, fajl sem iskal kar med predvajanjem videa) d'oh!
Nazaj na vrh
jahtba
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 10:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
[g0ran24] je napisal/a:
program_er je napisal/a:
jahtba je napisal/a:

v IE6 eng je sledeče:

Kaj pa v IE 7 ?
ključ problema je samo v tem kako poiskati *.flv datoteko. zkaj jo z iskanjem ne najdemo ?
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 10:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jahtba je napisal/a:
program_er je napisal/a:

Kaj pa v IE 7 ?
ključ problema je samo v tem kako poiskati *.flv datoteko. zkaj jo z iskanjem ne najdemo ?

Ker se datoteka izbriše ker je samo začasna (zato se da pavza in počaka da celo naloži šele potem je vidna)
Nazaj na vrh
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.91
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 11:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ime spletne strani
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni