|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.51 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Tor Okt 12, 2010 3:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
osmica je napisal/a: |
Imam Garmin Igo8 in Primo vse na WM in vse ima slovenski jezik in vmestnik. Od teh je po moje najbolši igo8 potem Primo in Garmin. |
Sam ima PDA z WIN Mobile 2003 in gor garminXT - sem zadovoljen ker uporabljam še obcestne table - pride pa zanimivo v kakih hudih razpotjih v več smeri ki so razpotegnjena križišča hitrosti pa velike (nemčija - recimo okoli nurenberga ko se odločaš za 9 ali 7) ker mi karta veeedno zaostaja za kakih 200m odvisno kako hitro vozim - kaj čem - emulacija je vedno počasnejša kot namenski izdelki.
Zato bi probal kaj drugega - kot kaže je najboljša alternativa temu IGO 8 samo tu sem pa mrzel - na pašniku je polno rožic pa ne vem katero odtrgat za na WM - rabim pa EU (Italija, Nemčija; Madžarska; Slovaška ,Polska in tu okoli + SLO in ex YU)
Ter način instalacije - kaki linki bi bili tudi dobrodošli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vlado Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35 Prispevkov: 563 Aktiv.: 2.38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 12, 2010 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposodil si bom temo da ne odpiram nove.
Imam Mio Moov M400 navigacijo in sem jo odklenil z Navman-om brez težav.
Naložil sem si nekaj programov in vse dela BP, edino GarminaXT mi nikakor ne uspe inštalirati.
Ne vem kje delam napako in ali se ga sploh da inštalirati na Mio navigacijo.
Ko zaženem Quo.exe mi javi da ni odgovarjajoča win aplikacija.
Če ima kdo kak nasvet bom zelo vesel.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elsak Član

Pridružen-a: Čet 30 Sep 2010 22:55 Prispevkov: 571 Aktiv.: 3.19 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Tor Okt 12, 2010 6:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če potrebuješ navodila za garmina xt mobile, mi [slovenščina je zame španska vas] email naslov. Je za windows ce. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni