www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem v Pordenone
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kosmit
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Maj 2005 13:27
Aktiv.: 0.43
Kraj: N.G.

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 17, 2010 7:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Končno znižana vstopnica.

http://s50u.s50e.si/slike/coupon_esteri.pdf

L.P.
Mitja
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kose19
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2005 19:37
Aktiv.: 5.17
Kraj: okolica Kobarida

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 18, 2010 12:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Super. Hvala!
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
smotanc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2008 20:38
Aktiv.: 0.38
Kraj: Šentvid pri Stični

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 18, 2010 6:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdej je stvar taka ce je kdo za, lahko jaz peljem, denar za tank pa skupaj placamo to je cca. 7€ na osebo, torej, vzel bi se 3 s seboj lepo bi bilo ce bi bil kaksen taksen ki je ze bil tam, da bi pokazal pot, ker jaz še nisem bil.

Za info. na 041801495
Nazaj na vrh
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.67
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 19, 2010 11:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Fantje elektroniki, se vidimo jutri na sejmu. Bom vesel, ko bom slisal med toliko gomilo italjanov, tudi sovensko govorece elektronike. Smile

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 21, 2010 11:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Razočaran nad sejmom.

Slaba ponudba, preveč kitajske šare, kar je elektronike je pa bilo precej drago.

Peach laminator (breskvica) je bila 40€ Shocked

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.89
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 12:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V soboto sem bil v Pordenone. Domov sem prišel zmatran in sem skoraj takoj zaspal. Sejem v Pordenone je postal kot iztrošen rudnik. Ne rečem, da se nič ne najde, ampak moraš zato kopati med plasticarji, CD-ji, GSM-ji, računalničarji in ne vem se vse čim.

Opazil sem enormno število obiskovalcev zenskega spola. Jasno, saj so prodajali tudi opremo za gospodinjstvo. Tako sem se odločil kupiti en poceni likalnik na paro. Žal mi je, da nisem kupil eno pečko za na mizo. Mogoče bi jo lahko predelal v reflow pečico.

V glavnem na kratko, če vam je škoda časa, se Pordenone izognite kar se da. Nobenega takega materiala kot v Udinah ni bilo opaziti.

Pordenone postaja nekaj, kar je za nas elektronike skoraj neuporabno.

kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.69
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 12:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pištola za vroč zrak za 50€ bi pa mogoče bila uporabna? Moram reči da je na spletu še nisem našel za 50€ znotraj EUja. Mogoče da je kje kakšna pa da sem jo spregledal.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 1:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kobranka je napisal/a:
Pištola za vroč zrak za 50€ bi pa mogoče bila uporabna?

To so imeli tudi pred 14 dnevi v Udinah. Pa še bližje je za potovat.

rfman
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2010 13:58
Aktiv.: 0.03
Kraj: Koper-Capodistria

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 10:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem razočaran nad sejmom. sbeer
Nazaj na vrh
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.02
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 9:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čudno , meni je bil pa sejem super. Kot ponavadi, zapravil toliko kolikor sem nesel s sabo. Pri meni ostaja pordenone še vedno v planu vnaprej.
Nazaj na vrh
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.87
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 11:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko ko bo spet v Udinah semenj. Napiši še tukaj na forum datum.. Sem ga zamudil zadnjega Sad
Lp Klavdij
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 22, 2010 11:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

KlavdijC je napisal/a:
Darko ko bo spet v Udinah semenj. Napiši še tukaj na forum datum.. Sem ga zamudil zadnjega Sad
Lp Klavdij

Obljubim, da bom.

protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 23, 2010 9:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kobranka je napisal/a:
Pištola za vroč zrak za 50€ bi pa mogoče bila uporabna? Moram reči da je na spletu še nisem našel za 50€ znotraj EUja. Mogoče da je kje kakšna pa da sem jo spregledal.

slabo leto nazaj sem pištolo na vroči zrak kupil v interdiskontu za 28 evrov, ima pa LCD gor in po 10 stopinj nastavljivo temperaturo od 50 do 600 stopinj. link:
http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/izdelek.aspx/i6033
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.69
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 23, 2010 10:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malček sem se narobe izrazil. V mislih sem imel napravico za reflow. Načeloma bi se pa tudi to dalo predelati da bi bilo uporabno prav za reflow.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 23, 2010 11:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aha...se mi je zdelo sumljivo da tega ne bi dobil ceneje...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni