|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2007 8:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jej!
Mini pic projekt dela. Ne morem slikat, ker mi je draga zaplenila fotoaparat, vendar števec zaenkrat dela
Težav niti ni bilo, le na novo je bilo treba narediti tiskanino (skupna katoda je bila na sredini zaslona). Na novo sem spisal tudi del za prikaz, kajti številke niso bile prave po vključitvi, pa še zaslončke sem obrnil na glavo
Poročam kako gre pri analognem delu.
p.s. Moje navdušenje je kmalu pošlo, ker Silvo ni priložil ASM datoteke za cel napajalnik v1.2. Silvo, lahko pripneš? Tukaj je samo HEX. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2007 10:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
ASM moram najti. Pripel ti ga bom pod zasebno. Moram reci, da je dokaj neurejen zato ga vrjetno nisem pripenjal na forum. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Apr 06, 2007 12:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Ok. Napajalnik je na mizi in je delal. Ko sem umerjal še zadnjo stvar, temperaturo, sem uspel iztakniti letvico pri omejitvi toka. Od takrat ne delujeta spodnja vrstica zaslončkov ne dela in tipke. Ker sem bil pošten in sem PICa kupil, jutri iz Ljubljane dobim novega.
Sem pa opazil, da so nastavitve za tok in temperaturo zelo na robu nastavljivega območja potenciometrov. Za napetost sem pa moral zmanjšati upor pri AD pretvorniku.
Drugače je delovalo v redu, dokler je delovalo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
davezupy Neznanec

Pridružen-a: Čet 04 Jan 2007 18:58 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 7:56 pm Naslov sporočila: pozdravljen |
|
|
to za štetje moram poskusiti zanimivo, to rabim hehe pri štetju komadov na enostavni žagi bom poskusil _________________ Elektronika je pač elektronika pa treba bit trmast zram kakor kol gledaš!!!!!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni