www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PIC "mini projekt"
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2007 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jej!

Mini pic projekt dela. Ne morem slikat, ker mi je draga zaplenila fotoaparat, vendar števec zaenkrat dela Smile
Težav niti ni bilo, le na novo je bilo treba narediti tiskanino (skupna katoda je bila na sredini zaslona). Na novo sem spisal tudi del za prikaz, kajti številke niso bile prave po vključitvi, pa še zaslončke sem obrnil na glavo Smile
Poročam kako gre pri analognem delu.

p.s. Moje navdušenje je kmalu pošlo, ker Silvo ni priložil ASM datoteke za cel napajalnik v1.2. Silvo, lahko pripneš? Tukaj je samo HEX.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2007 10:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ASM moram najti. Pripel ti ga bom pod zasebno. Moram reci, da je dokaj neurejen zato ga vrjetno nisem pripenjal na forum.
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 06, 2007 12:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok. Napajalnik je na mizi in je delal. Ko sem umerjal še zadnjo stvar, temperaturo, sem uspel iztakniti letvico pri omejitvi toka. Od takrat ne delujeta spodnja vrstica zaslončkov ne dela in tipke. Ker sem bil pošten in sem PICa kupil, jutri iz Ljubljane dobim novega.

Sem pa opazil, da so nastavitve za tok in temperaturo zelo na robu nastavljivega območja potenciometrov. Za napetost sem pa moral zmanjšati upor pri AD pretvorniku.

Drugače je delovalo v redu, dokler je delovalo Sad
Nazaj na vrh
davezupy
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 04 Jan 2007 18:58
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 03, 2007 7:56 pm    Naslov sporočila:  pozdravljen Odgovori s citatom

to za štetje moram poskusiti zanimivo, to rabim hehe pri štetju komadov na enostavni žagi Very Happy bom poskusil
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni