|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pon Apr 04, 2011 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
xpolhecx je napisal/a: |
SimonS kako pa je bilo s poštnino takrat ko si ti naročeval? Meni se ne zdi normalna zgornja cena z davkom in stroški pošiljanja  |
Takrat sem naročil veliko količino in se poštnina ni toliko poznala. Sicer pa tudi druge trgovine prodajajo te modulčke digi-key ali mouser pa še bi se našlo.... _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dreta Član

Pridružen-a: Sob 01 Mar 2008 23:54 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.22 Kraj: Zdarečka
|
Objavljeno: Tor Apr 05, 2011 8:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Morda je še kdo interesent,za te zadeve in si potem delite poštnino! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xpolhecx Član

Pridružen-a: Sre 02 Feb 2011 3:06 Prispevkov: 276 Aktiv.: 1.58
|
Objavljeno: Sre Apr 06, 2011 1:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa mogoče kakšni moduli ki se lahko dobijo v naših trgovinah? Je mogoče že kdo kaj testiral |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Apr 06, 2011 2:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj jih imaš tudi tukaj in tisti, ki uporabljajo samo OOK so po par €. Za RFM12 (oddajnik/sprejemnik cca 5€) dobiš knjižnice na Netu, prav tako pa dobiš vse podatke, kako za njih narediti anteno in kako se jih programira, na njihovi strani, nekaj je bilo pa že napisanega na tem forumu.
V Googla vtipkaj RFM12 in število zadetkov kaže na razširjenost in uporabnost teh modulov. Lahko pa uporabiš kombinacijo RFM01 (Rx) in RFM02 (Tx). _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejmihelcic Član

Pridružen-a: Sob 14 Apr 2012 10:32 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.10 Kraj: Grahovo
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 11:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Linx-ove izdelke prodaja tud digi-key saj par let nazaj, ko sem jaz kupoval so jih imeli pa niso bili prav pretirano dragi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni