|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
magma Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2012 18:59 Prispevkov: 106 Aktiv.: 0.68 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Feb 24, 2025 4:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, če si zbiratelj in ti ta primerek manjka v zbirki je cena smiselna. Mir123 je napisal, da z nekim kitajskim spajkalnikom ni bil zadovoljen, zato sklepam, da ni zbiratelj, temveč želi postajo uporabljati za delo. V tem primeru pa je 100€ absolutno preveč. Obstaja kopica boljših postaj za takšno ceno.
Pa Wellerje odsvetujem, vsaj takšne, ki uporabljajo LT konice. Imam slabe izkušnje z njimi. Zadovoljen sem bil edino s starim Magnastatom, po njem pa je šlo pri Wellerju samo navzdol. _________________ l.p. Dušan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.14 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pon Feb 24, 2025 7:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja kar se tiče pa spajkalnih postaj sem jih imel že kar nekaj po rokah. Od kitajcev do profi Ersa in Weller postaj. Porabil na km cina,...
Med drugimi sem imel tudi ISKRA tempo 2000 ki sem jo pred leti podaril mlademu elektroniku. Sploh ni slaba. Njen čass je bila vrhunska.
Trenutno pa je na mizi JBC z T245-A ročko. Za mnoge je cena žal previsoka. Ampak če delaš veliko je vsaj zame prva izbira. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni