|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Vinkel Član

Pridružen-a: Čet 15 Maj 2008 16:55 Prispevkov: 237 Aktiv.: 1.14 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Dec 04, 2011 1:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Dorijan je napisal/a: |
Načeloma se mi ne zgodi, da bi sploh dobil virus, ko sem dobil tega sem se 3dni zafrkaval, da bi se ga znebil. Na koncu je bil to prvi virus, ki me je pripravil do tega, da sem sformatiral PC. Onemogočilo mi windows update, antivirus update, zbrisalo restore pointe.... |
Nisi edini. Tudi mene je udaril redirect virus, in bolj sem "popravljal sistem" slabše je bilo... Avast in Spybot pri tem nista nič zalegla. Na koncu je bilo tako hudo da sem komaj uspel rešiti podatke iz okuženega diska. Format. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Dec 04, 2011 4:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Dorijan je napisal/a: |
.......Imam originalne Win7, MSE, redno posodabljam....... |
Glede na to, da si me citiral, nisi razumel, kaj sem želel povedati. Gre za to, da dekle sprašuje, kaj ji je narediti, pa pri tem (vsaj jaz nisem zasledil) ni napisala, kateri brskalnik uporablja na katerem operacijskem sistemu, edino to, da se ji pojavi v vnosni vrstici "going on earth".
To se pravi, osnovnih podatkov ni (vsaj operacijski sistem) in brez tega mi ni jasno, kako lahko delite nasvete.
Če pa v Googla odtipkaš "redirection" + "going on earth" dobiš kar nekaj zadetkov!
Sem pa našel tole:
Citiram: |
As I mentioned earlier that the redirect is caused because of a modifying DNS setting, you can simply flush the DNS to avoid any such occurrence. Here’s how you can do it:
Go to Start and write cmd in run command. It will open the cmd window. Write ipconfig/flusdns to flush DNS settings. |
na tej strani.
Še malo več pa tukaj in tukaj. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni