|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 11:56 am Naslov sporočila: |
|
|
V tem trenutku je zbornik mogoče kupiti
V Ljubljani
HTE in njegove poslovalnice (Celje, Maribor)
JUST
IC
in
Mariboru
NANO elektronika
ČIP
Seveda se zbornik da dobiti tudi v društvu in sicer se bo prodajal na vseh organiziranih dogodkih.
Prvi takšen je že v soboto 10.12.2011 v Postojni. KLIK
Če ima kdo idejo, kje bi še želel kupiti zbornik, kar na dan z njo !
Pri tem moram povedati da pri AX elektronika za prodajo niso zainteresirani. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.67 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Srednje sole!
Ko sem bil se v srednji soli, nam je profesor predstavil knjigo Elektronika v domaci delavnici 2, ter nam omogocil nakup. Mogoce bi bili zainteresirani. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boruts5 Član

Pridružen-a: Sre 23 Nov 2011 22:12 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.43 Kraj: Kozje
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
evo grem, danes v IC preverit če jo res imajo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
start je napisal/a: |
Srednje sole!
Ko sem bil se v srednji soli, nam je profesor predstavil knjigo Elektronika v domaci delavnici 2, ter nam omogocil nakup. Mogoce bi bili zainteresirani. |
Ja, dobra ideja.
Zbiram naslove šol, ki bi jih to mogoče zanimalo. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boruts5 Član

Pridružen-a: Sre 23 Nov 2011 22:12 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.43 Kraj: Kozje
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 3:48 pm Naslov sporočila: uspelo mi je |
|
|
Evo sem končno uspel dobiti en izvod v roke.
A ni bilo enostavno.
Sem že kdaj kupil kakšno literaturo, a nikoli se mi ni bilo potrebno s prodajalcem pogajati, če mi jo bo sploh prodal .
Sem mu moram dati naslov in telefonsko, ker se drugače ni pustil prepričati
Moram reči, da imajo zbornik dobro skrit pod pultom, tako da moraš točno vedeti kaj želiš, pa še potem bodite pripravljeni na pogajanje s prodajalcem!?
Sem bil na koncu se srečen, da ni hotel še podatkov od staršev, pa babice in dedka, ter diplome na vpogled.
Zgleda, da je noter načrt od delujoče overunity naprave oz. konverterja iz zero point energy-beck ground energy v električno energijo?
Sem sel še kar po eno kilo bakrene žice.
Sedaj pa listam po vrsti zborik, da vidim kaj je tako vročega noter. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, v Butalah se zna zakomplicirati.....  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 3:54 pm Naslov sporočila: Re: uspelo mi je |
|
|
boruts5 je napisal/a: |
Sem že kdaj kupil kakšno literaturo, a nikoli se mi ni bilo potrebno s prodajalcem pogajati, če mi jo bo sploh prodal .
Sem mu moram dati naslov in telefonsko, ker se drugače ni pustil prepričati |
Tole zahteva pa urgenco.
Me prav zanima, kaj jim je lažje: prodajati zbornik kot je dogovorjeno, ali prenašati moje pripombe en cel dopoldan. In meni ni težko, da grem 50x do avta pa nazaj, zgolj zato da se oglasi tisti din don, ki naj bi prodajalca spravil za pult. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jan 2008 14:43 Prispevkov: 238 Aktiv.: 1.12 Kraj: Vir pri Domžalah
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 4:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav vsem. Jaz sem pa zamudil vse skupaj. Darko zanima me, če se lahko do Zbornika pride preko pošte? Seveda bom poravnal poštnino, ki je nekaj bo ob taki teži. Če je kaka druga "cenejša" varianta tudi lahko. Na avtoban ne bi hodil, ker se cena bukve tako najmanj podvoji (sem iz okolice Domžal). Ja, predvplačilo najdeš pod priimkom Lederer. _________________ LP Roman |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blay44 Član

Pridružen-a: Ned 19 Dec 2010 18:17 Prispevkov: 604 Aktiv.: 3.41
|
Objavljeno: Pet Dec 09, 2011 9:15 pm Naslov sporočila: Dobil Zbornik |
|
|
Oče mi je predal Zbornik. Takole na hitro, dober je!
Hvala
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xenon2331 Član

Pridružen-a: Čet 26 Maj 2011 21:05 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.12 Kraj: Cerkno
|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2011 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
To izgleda zelo zanimivo!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2011 12:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pohiti z nakupom, izdaja je limitirana, ponatisa ne bo! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slavko p Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2010 22:01 Prispevkov: 151 Aktiv.: 0.82 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2011 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
ledo , najhitrejša in najcenejša varianta, da prideš do zbornika je, da se zapelješ do
Justa na Brnčičevi v Črnučah. Zbornike imajo.
Lep pozdrav
Slavko p |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jan 2008 14:43 Prispevkov: 238 Aktiv.: 1.12 Kraj: Vir pri Domžalah
|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2011 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hja, sem si ga že ogledoval v JUST-u, ampak sem ga predvplačal na ŽR društva 14. novembra. Ga tam samo dvignem s potrdilom o vplačilu ali kaj? To bi bilo pa nekaj novega zame . Pravilno razmišljam?
LP _________________ LP Roman |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ledo Član

|
Objavljeno: Ned Dec 18, 2011 10:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim na dvig v JUST-u. _________________ LP Roman |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni