www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vrtalnik za TIV
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 5:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dremel in tisti iz interdiskonta sta oba prevelika za vrtanje tiv, sta bolj za robustne zadeve, vem, ker imam 2 dremla. Za vrtanje tiv potrebuješ lahek in zmogljiv vrtalnik.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
a13misko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Okt 2005 9:12
Aktiv.: 0.36
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 7:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam stojalo! Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2005 8:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene pa zanima kje se da dobit kakšno poceni stojalo za mini vrtalnik in pa vpenjalne glave, če sem prav povedal. Ker imam doma en res mini vrtalnik, ki sem ga kupil pred 3 leti in v njega ne dobim milimeterskega svedra.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2005 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem kupil tistega bolj poceni in zračnost odpravil z andrejevim predlogom da naj dam kos pločevine med ležaj in je super! Čeprav mi niste svetovali nakupa vendar sem vseeno kupil vendar šparam za dremela! Twisted Evil
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2005 9:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kje si kupil stojalo in za kateri vrtalnik si se sedaj odločil?
Nazaj na vrh
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2005 10:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stojalo sem si naredil sam Twisted Evil , vrtalnik pa sem kupil podobnega kot je v Interdiskontu za 19 evrov! Twisted Evil
Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2005 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako pa si naredil stojalo? Lahko pripneš kakšno sliko? Tudi sam sem razmišljal kako bi naredil stojalo pa mi nobena ideja ni padla na pamet.
Nazaj na vrh
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 07, 2005 11:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tle maš Povezavo tako sem jaz naredil le de so pri men vodila privijačena na kos les in nato na steno za večjo stabilnost! Če potrebuješ še kaj slik po katerih sem jaz delal piši na zs nimam fotoaparat da b ti poslikal mojo idejo imam pa originale!
Nazaj na vrh
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 10:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako in je crknil moj vrtalnik za 19 evrov garancije mi pa niso priznali ker sem ga že nekaj flikal Twisted Evil Zdaj bom pa kupil proxxon pa me zanima če jih imajo bauhaus, baumax in obi ker vem da en ma dostavo na dom pa ne vem kateri!
Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem ga ravno včeraj dobil po pošti iz Bauhausa (Proxxon micromot 50). Cena je bila 7350 SIT+ poštnina cca. 1000 SIT. Zraven imaš še 5 vpenjal. Sem pa maksimalno zadovoljen. Nisem si niti predstavljal, da je takšna razlika med proxxon in no name vrtalnikom. Zdaj mi je žal tistih 5 jurjev, ki sem jih dal pred letom za ta no name vrtalnik Very Happy Za vedno ostajam na Proxxonu Wink
Nazaj na vrh
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2005 10:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NUFAN je napisal/a:
. Zdaj mi je žal tistih 5 jurjev, ki sem jih dal pred letom za ta no name vrtalnik Very Happy Za vedno ostajam na Proxxonu Wink

Jaz sem se tudi prej nasankal z enim vrtalnikom za tiv, ki je stal 4kSIT. Vendar mi ni niti toliko žal. Proxxona uporabim za natančno vrtanje, onega cenejšega pa za povrtat luknje, kjer rabim večje.Tako mi ni treba menjavati svedra.
Nazaj na vrh
king25
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Jul 2004 1:06
Aktiv.: 2.44
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prej sem bil v Merkurju in našel zanimivo ponudbo. Sicer firma je Fartools za ceno 6.390sit. No cena se mi zdi še kr normalna za to kar dobiš.
Ima kdo kakšne izkušnje glede tega kompleta?

Slika pa je slikana z gsm-om,zato ni neke kvalitete.

Slika(24).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  120.44 KB
 Pogledana:  64 krat

Slika(24).jpg

Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 9:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem gledal ta vrtalnik pred nekaj dnevi, ampak mi nič kaj prida ne diši zaradi no name znamke.
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.36
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očtno forum ob vsem vloženem trudu vseeno postaja oglasna deska takšnih in drugačnih trgovcev. Mogoče napišeš še, kako omenjeni trgovec subvencionira takšno reklamiranje? Bi si mogoče enkrat lahko vzel nekaj minut tudi za branje pravil? Prepričan sem bil, da smo dovolj zreli, da lahko ločimo med nasvetom oziroma odgovorom na vprašanje in reklamiranjem. Ob tem prispevku pa se sprašujem ali je res tako? Sporočila ne bom brisal, gre pa gor ključavnica. King25 ob prvem naslednjem sporočilu, ki bo dišalo po kršenju pravil pa letiš s foruma!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni