|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.98 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2005 8:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja to si zelo lepo napisal ko spoznaš da je več stvari ki jih ne znaš kot tistih ki jih znaš potem pa mogoče res nekaj znaš.podobno je z jeziki ponavadi se silijo govoriti tuje jezike tisti ki samo mislijo da nekaj znajo,tisti pa ki jih res obvladajo raje molčijo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2005 8:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker se na forumu oglašam spet "po_ne_vem_koliko_časa" pojma nimam zakaj se (je) v tem prepiru sploh gre (šlo), ampak Boris me je spomnil na en lep "spet_ne_vem_čigav" rek oz. pregovor:
"Pomislite kakšna tišina bi nastala, če bi ljudje govorili samo tisto, kar res vedo."
Lep pozdrav _________________ If in doubt about performance disassemble your code and try to follow it. If you get bored then the CPU probably will too... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Smarty25 Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 1:25 Prispevkov: 25 Aktiv.: 0.11 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2005 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ahoj.
Ljudje [slovenščina je zame španska vas] ne vem kok se vam še lubi tratit cajt na tej temi. No sej po pravic povem da kar je napisal borisz in še eden pred njim, me je spet tk podžagalo da bi lahka set napisal cel spis o tem, pa jebi ga pametnejši odneha. Me pa zlo zlo mika da bi kej sočnega napisal kontra!! Se mi pa zdi brezveze tratit moj cajt, elektriko, tipkovnico, pa še bi lahka naštevu... Zdej pa pomislite ali imam prav ali ne... To je to. Zdej se naj pa najde eden ki bo to temo zapru in vsem nam prihranil čas, ki bi ga lahko namenili za kaj bolj koristnega. _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2005 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smarty25 je napisal/a: |
Zdej se naj pa najde eden ki bo to temo zapru in vsem nam prihranil čas, ki bi ga lahko namenili za kaj bolj koristnega. |
Tole bom jaz naredil.
Povedali ste argumente ene in druge strani, tako da nadaljevanje prepira ni smiselno. Smarty25 mnenje o tebi si je ustvaril vsak sam - lahko pa rečem, da si za tole v veliki meri kriv sam. Če si odprl temo "nadaljevanje prepira", bi lahko pričakoval, da se bo oglasil tudi kdo, ki misli drugače kot ti.
Diskusija zaključena, temo zaklepam.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni