|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 4:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Morebitno storitev, ki jo človek POTREBUJE, ti itak zaračunajo. Zastonj so le stvari, ki jih normalna mala riba ne išče in niti ne potrebuje.
Prostovoljne članarine pa ne bo, ker bi se dimenzije korita zmanjšale za n-krat. Posledično bi tudi ta velike svinje odpadle. Pa ne mislim nič slabega o pravih svinjah. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 4:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za večnega precednika: Ne laži, da imam dostop do onega foruma. Prekleto dobro veš, kdaj si me zradiral. Oba tudi dobro veva, zakaj si me zradiral. Sicer tvojih nebuloz čisto nič ne pogrešam, ampak ne pozabi kaj se je zgodilo s Ceausescovima dvema. Tudi zate se kol že špiči !!
Satelitko,
Tole sporočilo bom še pustil. Osebne spore v nadaljevanju rešujta sama brez tega foruma. Ne želim, da tale forum postane "pralnica" umazanega perila.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.10 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 4:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
O tem referendumu pišejo tudi Finance. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
satelitko je napisal/a: |
Morebitno storitev, ki jo človek POTREBUJE, ti itak zaračunajo. Zastonj so le stvari, ki jih normalna mala riba ne išče in niti ne potrebuje.
Prostovoljne članarine pa ne bo, ker bi se dimenzije korita zmanjšale za n-krat. Posledično bi tudi ta velike svinje odpadle. Pa ne mislim nič slabega o pravih svinjah. |
Se strinjam. Mi je pa kolega povedal na kako aroganco je naletel nekoč, ko je le hotel neko informacijo v zvezi s plačilnim prometom. Sem mu predlagal, da drugič snema ter to preda recimo na "A" kanal. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za večnega precednika: Ne laži, da imam dostop do onega foruma. Prekleto dobro veš, kdaj si me zradiral. Oba tudi dobro veva, zakaj si me zradiral. Sicer tvojih nebuloz čisto nič ne pogrešam, ampak ne pozabi kaj se je zgodilo s Ceausescovima dvema. Tudi zate se kol že špiči !!
Satelitko,
Tole sporočilo bom še pustil. Osebne spore v nadaljevanju rešujta sama. Ne želim, da tale forum postane "pralnica" umazanega perila.
|
Kljub temu, da že nekaj let nisem več "član tiste druščine" (OZS-ja ) Pa se mi vseeno zdi prav , da o teh in podobnih dogodkih le nekaj napišem.
OZS-jevski forum je na mojo pobudo sestavil Frenki , ki je kreator tudi tega foruma. Ko je to napravil (vsaj po mojem spominu za simbolično plačilo ) Je začel cel cirkus okrog tega. Takrat je se je Frenki hotel odpovedati honorarju , da nebi jaz imel težav v OZS...
Moram podariti, da je opravil ogromno delo za res simbolično plačilo.
Mnogo "huje" je bilo z Darkotom.
Pred precej leti so obrtniki - RTV serviserji - (in drugi elektroniki) začutili krizo . Zavedali so se da bodo za preživetje potrebovali več znanja . Zato so mene zadolžili , da pripravim šolo programiranja MPC-jev v C-ju.
Kljub velikim zdravstvenim težavam je Darko bil pripravljen to izvesti.
Jaz namreč takrat nisem mogel najti boljšega strokovnjaka na tem področju (moral je biti še član OZS) od njega . Čeprav sem vedel , da bo z njegove strani veliko žrtvovanja , sva se dogovorila o poteku in načinu te šole.
Zopet je bil problem plačilo (da ne bo pomote ko sem približno preračunal koliko bo Volk Darko dobil na uro...me je kar stisnilo pri srcu za kako malo bo delal.) In potem je začel cirkus za katerega se Darkotu še enkrat opravičujem , čeprav zanj nisem bil kriv.
Zdaj si pa zamislite kako je šele članom tistega foruma , ki morajo redno plačevati članarino in ki so podvrženi še hujšim "šikaniranjem" kot sta ga bila deležna imenovana člana.
Najbolj pa me boli zavedanje, da bi za uboge člane sekcije elektronikov lahko mnogo storili z pravimi strokovnjaki iz njihovega področja elektronike , ne pa z kvazi potrebo znanja iz področja nano-tehnologije in podobnega.
Ker se vsi vsakodnevno srečujemo z Darkotovim in Frenkijevem delom lahko še lažje razumete zakaj je NUJNO!, da se obvezna članarina ukine in da možnost, da zbornica začne zares delati v dobro za svoje člane. _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mikimaus Član

Pridružen-a: Ned 15 Apr 2012 15:00 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.58 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 6:29 pm Naslov sporočila: Referendum o plačevanju prostovoljne članarine... |
|
|
Spoštovani!
Da bodo stvari še nekoliko bolj jasne bom še jaz kaj dodal. Sem tisti kljukec, ki si je z g. Volkom skupaj upal javno vprašati predsednika sekcije, če je res kar so objavili v medijih, da obrtna zbornica skriva referendum o plačevanju prostovoljne članarine. Potek dogajanja na forumu ste verjetno spremljali, v prilogi pa pošiljam sporočilo, ki sem ga pravkar dobil od predsednika sekcije elektronikov. Takih groženj je vedno več in se stopnjujejo. Prispevek sem napisal z namenom, da boste lažje razumeli kakšen teror moramo obrtniki trpeti preko svojih zaupnikov na OZS.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Citiram: |
Od: elektron
Za: RTV servis ŠINKO
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 4:57 pm
Naslov sporočila: Prijava policiji Citiraj sporočilo
Pozdravljen,
Glede na dejstvo, da so se stvari začele nekontrolirano eskalirati, sem prispevek in grožnje SATELITKOTA na naslovu: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=30276&postdays=0&postorder=asc&start=15
prijavil na generalni policijski upravi in posebnemu oddelku policije. Preverili bodo tudi vse žaljive zapiske in poste na privatnem forumu RTV serviserjev. Jutri bom zahteval tudi preiskavo, vseh pisarij, ki ste jih pisali proti meni. S tem ste mi povzročili veliko in nepopravljivo škodo.
V priponki prilagam grožnje Gregor Vavpotiča.
Meni nebo nihče grozil in temu bom enkrat naredil konec.
Zg. Polskava
http://janezskrlec.si/podjetje.html |
.... in tako še kar naprej...
-----------------------------------------------------------------------------------
Nazadnje urejal/a Mikimaus Ned Apr 15, 2012 9:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Satelitko,
Tole sporočilo bom še pustil. Osebne spore v nadaljevanju rešujta sama brez tega foruma. Ne želim, da tale forum postane "pralnica" umazanega perila.
|
Hvala adminu, da mi je omogočil napisat tole, čeprav res spada med umazano perilo. Na posvečenem forumu OZS pač te možnosti nimam.
Obenem precedniku sporočam, da so "grožnje" izražene v figurativnem pomenu. Tisti kol si si ošpičil kar sam.
Ko me bo kontaktiral kdo s policijske uprave, mu bom pa z veseljem predal kar nekaj MB dokumentov o odnosih in postopkih v najtrofejnejši sekciji OZS.
Over and out.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mikimaus Član

|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 7:38 pm Naslov sporočila: Referendum o plačevanju prostovoljne članarine... |
|
|
... tudi jaz nimam več dostopa do foruma OZS, ker so me po vseh grožnjah zablokirali. Iz izkušenj, ki jih imamo imam tudi jaz kar zajeten kup print-screen sporočil, tako da so ta vsa varno spravljena. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Oh ja,..
pa kaj sem jaz ljudem storil, da moram prenašati tole ?
Nekaj korespondence - kasneje bom verjetno premaknil v dobra volja je najbolja.
VolkD je napisal/a: |
elektron je napisal/a: |
VolkD je napisal/a: |
Spoštovani g. Volk,
Če se ta grožnja Satelitkota, Gregor Vavpotiča na vašem forumu nebo umaknila, bom žal moral obvestiti kriminalistično policijo. O tem sem že obvestil mojega odvetnika.
Lep pozdrav, Janez Škrlec |
Naj najprej povem, da je tvoj ZS načeloma naslovljen na napačen naslov. Tu na tem forumu sem zgolj samo član. To seveda nima nobene zveze s tem, da sem moderator na elektronik.si. A ker si mi svoj namen prijazno zaupal, ti bom ravno tako prijazno odgovoril o mojem osebnem stališču o tem problemu.
Glede na pravila foruma so moderatorji pri svojem delu avtonomni, satelitko je bil opozorjen naj osebne spore rešuje drugje.
Kar se zahteve po umiku sporočila tiče pa je moje stališče, da le-to ne krši pravil foruma, zato ne bo umaknjeno. V skladu s 26. členom zakona o medijih ( http://www.uradni-list.si/_pdf/2006/Ur/u2006110.pdf ) pa imaš pravico do objave popravka z navedbo drugih ali nasprotnih dejstev v omenjeni temi na spletnem forumu. Popravek lahko objaviš sam ali sporočiš vsebino za objavo popravka.
Morebitna nesoglasja satelitkovega prispevka v skladu s pravilom spletnega foruma številka 4. pa predlagam, da rešuješ z avtorjem prispevka neposredno.
Pa še moje mnenje glede vsega skupaj. Namen foruma je medsebojna pomoč in izmenjava mnenj, ne pa zapletanje v pravne formulacije. Zame je vsak član vreden toliko, kot je s sodelovanjem pripravljen prispevati na forumu v skupno dobro. Poskusimo biti tolerantni do drugih, pa sem prepričan, da bodo tudi drugi do nas.
Lep pozdrav,
Darko Volk |
Veste g. Volk, meni nihče nebo grozil, ker nisem nikomur nič napravil! Na mojem forumu sem Satelitkota obvestil in opozoril, naj bo spoštljiv, pa tega ni hotel upoštevati.
Prosim, da vi obvestite administratorja maxi foruma, da bom primoran o tem obvestiti policijo in tožilstvo. Sam si tega ne želim, vendar vse ima svoje meje. Kako bi se vi počutili, če bi vam kdo grozil?
Lep pozdrav, Janez Škrlec |
Oprostite, a mislim, da jaz nisem pravi naslov za reševanje vaših težav. Administratorja foruma elektronik.si boste morali o teh stvareh obveščati sami. Jaz sem zgolj moderator na elektronik.si in istočasno tudi član tega foruma. Omenjeno sem vam že enkrat povedal, kar se seveda vidi tudi iz zgoraj citiranega.
Zaključim lahko, da me s temle poskušate nadlegovati in na ta način name izvajati psihičen pritisk. Slednje je namreč tudi spada med kazniva dejanja. |
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.45 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 9:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa kaj ta majster tako cvili???
Očitno mu gre ta referendum hudo v nos.... _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Veste g. Volk, meni nihče nebo grozil, ker nisem nikomur nič napravil! Na mojem forumu sem Satelitkota obvestil in opozoril, naj bo spoštljiv, pa tega ni hotel upoštevati. |
A je tale elektron lastnik foruma ? _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mikimaus Član

|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, zadeva je takšna, da si lasti forum OZS in tudi skoraj vse člane UO sekcije. Vse mora špilat tako kot si on zamisli, drugače padajo zasebna obvestila in grožnje s policijo in zasebnimi obiski na domu, tako, da so tudi skoraj vsi člani UO, ki so še ostali usrani od strahu. Na sejah UO morajo biti vsi sklepčni in ga morajo po končani seji tudi vsak posebej pohvaliti, tako osebno kot tudi na forumu. Če se kdo ne strinja, mu ukine dostop do foruma OZS in nato v miru z njegovim imenom operira in pošilja ZS med ostale člane, tako da naredi celo sranje in skrega vse sodelujoče, ker nihče ne ve kaj se dogaja.
Lansko leto je vrgel nas 5 obrtnikov iz foruma OZS ker se nismo strinjali z njim. Potem smo pritisnili na člane UO, ki so sprejeli sklep, da sam osebno ne more blokirati nobenega obrtnika, če člani UO niso seznanjemi. O tej seji UO obstaja zapisnik, ampak se je vodja čez en teden premislil in napisal, da njemu noben nebo diktiral kaj sme in kaj ne. Člani UO pa v jok in na drevo posrani od strahu... tak ti je to !!!
Nazadnje urejal/a Mikimaus Ned Apr 15, 2012 10:20 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jezikač Član

Pridružen-a: Tor 29 Sep 2009 23:21 Prispevkov: 160 Aktiv.: 0.83 Kraj: swamp
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa kaj se ti stari dedci grejo ?!
Meni nič jasno.
Razen tega, da so podjetniki prisiljeni še od zadaj futrat svinje pri koritu.
In ko prasca vlečeš stran od korita, cvili kolikor gre.
Če je tale res PREDSEDNIK sekcije, bi moral biti obveščen o vsem kar se dogaja.
Ali pa glavne svinje pri koritu res niso obvestile podsvinj. Kdo bi vedel.
Vsekakor pa ima predsednik sigurno kakšen kontakt s svojimi nadrejenimi, ki bi jih lahko povprašal, če že sam nič ne ve.
http://janezskrlec.si/podjetje.html <- Svetovanje WTF ?! Svetuje tisti, ki nič ne ve ?! Ma kdo je tukaj butast
Malo sem pregledal ta forum OZS in se mi res zdi, da se samo premetavajo iz enega neuporabnega nano-tehno-super-duper seminarja na drugega in se sami sebi zdijo oh in sploh
Resne koristi za obrtnike pa ni zaslediti  _________________ na tekočem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dajmo nehat se kregat, OZS vemo da je na podnu tako in drugače. Da vidimo če bodo uspeli uradniki na delovni dan kaj uradnega skupaj napisat... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni