www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PIC razvojna plošča
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.80
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Treba je opozoriti da so njihove cene BREZ DAVKA. Jaz sem že skoraj naročil pri njih, dokler pred koncem nisem videl zneska ... Mene je direktno prišlo ceneje.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
hahalolek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2010 11:49
Aktiv.: 1.09
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 8:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In kako ti to (mikroelektronika) pošljejo da ne plačaš carine, ker je drugače čisto vseeno če iz TIGALA naročim.

Prvi poklic na svetu je bil električar. Še preden je bog rekel naj bo luč, so oni že kable napeljevali.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.07

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 8:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kupiš v Srbiji, pa ti nekdo pač prinese.
hahalolek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja na poznam nobenega iz srbije.

Prvi poklic na svetu je bil električar. Še preden je bog rekel naj bo luč, so oni že kable napeljevali.
Nazaj na vrh
jajo
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Dec 2009 21:45
Aktiv.: 0.54
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 8:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo

Pred dvema letoma sem naročil Easypic6 direktno iz Srbije. Poslal sem povpraševanje pa me je ena gospa (ga. Milica Radunovič) opozorila v kolikor se pošlje z navadno pošto se ne plača carine vsaj še oni niso tega zasledili pri poslih s strankami iz Slovenije. Dogovorili smo se da tudi meni pošljejo tako in jaz tudi nisem rabil plačati carine. Pri Dhl naj bi zakasirali carino. Mislim pa da je vse skupaj trajalo približno en teden da sem prejel pošiljko. Morem pa jih resnično pohvalit glede vseh vprašanj ti takoj odgovorijo.

Lp
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.80
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 9:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem pogledal - DHL je meni zaračunal davek, ne carine. Okoli 28 evrov, ampak sem vzel še GLCD, pisalo in neKo razvojno ploščico. Lahko pa poskusiš s pošto, če je kaj res, čeprav meni je pošta pri pošiljkah iz kitajske tudi že zaračunala dajatve.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
hahalolek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 3:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najbrž bom naročil direkto od Mikroelektronike, ker imajo ta vikend res dobro akcijo Very Happy

Nazaj na vrh
skalpel
Član
Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 19:46
Aktiv.: 2.65
Kraj: Šenčur

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 4:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hahalolek je napisal/a:
Najbrž bom naročil direkto od Mikroelektronike, ker imajo ta vikend res dobro akcijo Very Happy

Poročaj ker bom verjetno tudi jaz nekaj naročil...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
hahalolek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 7:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem malo pogledal po spletni strani od carine in ugotovil, da na tehniške izdelke kot so tiskana vezja razne kombinirane stvari itn. ne računajo carine.
Že nekaj časa nazaj sem prebral da carine ne računajo tudi na računalniške komponente.

Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 7:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No DDV in stroški postopka te pa sigurno ujamejo.
hahalolek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 19, 2012 10:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo za tiste, ki boste v prihodnosti naročevali iz Mikroelektronike.

Naročil sem preko navadne pošte. Carine ni bilo, davek pa (20%).
Obdavčili so mi vrednost pošiljke ter poštnino in je prišlo okoli 27€ (137€ vrednost pošiljke + poštnina).

Če koga zanima še čas potovanja:

14.06.2012 13:51:52 11200 GPC BEOGRAD Prijem
15.06.2012 06:36:50 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
15.06.2012 08:07:12 11003 IZMENIČNA POŠTA Otprema
17.06.2012 17:27:00 SI - SILJUA Prispeće
18.06.2012 13:50:00 SI - SILJUA Otprema
Prispelo 19.6.2012 ob 10:00

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni