|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Apr 03, 2013 7:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gom ste že preizkusili? Jaz nisem z njim imel nobenih težav. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Drejcek Član

Pridružen-a: Sob 16 Jan 2010 11:58 Prispevkov: 82 Aktiv.: 0.44 Kraj: Blagovica
|
Objavljeno: Sre Apr 03, 2013 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
webmouse je napisal/a: |
Sam se počasi spravljam v ''free'' za skoraj vse sem že našel zadovoljivo alternativo eden težjih zalogajev je ''BSplaye'' in ''MS Outlook'' predvsem zaradi kolendarja in sinhronizacije z mobilnim telefonom...
ali ta predvajalnik podpira razne formate podnapisov?? |
Meni se je ravno to zdel najlažji preskok. BSplayer sem najprej zamenjal z Media Classic Playerjem, Outlook pa z Mozillinim Thunderbirdom, ki ima še koledarski dodatek Sunbird. Predvajalnik sem kasneje zamenjal za VLC in mislim, da bo tako kar ostalo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boriskozjan Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23 Prispevkov: 956 Aktiv.: 4.72 Kraj: Šmarje pri Jelšah
|
Objavljeno: Čet Apr 04, 2013 7:03 am Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Gom ste že preizkusili? Jaz nisem z njim imel nobenih težav. |
sam ga uporabljam odkar je zraven zastonj verzije BS playerja nek malware zapakiran. Če potrebuje kakšen kodec (zelo redko) ti sam ponudi povezavo do ustreznega.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Apr 04, 2013 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
A za Gom player ste prepričani, da je "čist"
. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Čet Apr 04, 2013 2:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam uporabljam MPC ze zelo dolgo casa kot privzeti / edini predvajalnik, in imam same dobre izkusnje z njim.
Ce se nimate kodekov za gledanje filmov, vam svetujem enega samega: ffdshow (izhaja iz projekta ffmpeg) - en kodek, dela vse
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Čet Apr 04, 2013 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni