|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.78
|
Objavljeno: Pet Jul 19, 2013 4:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
mi747 je napisal/a: |
Tudi jaz uporabljam podobno stojalo kot Silvo. Običajno ta stojala direktno iz trgovine res niso dovolj dobra za vrtanje tiv. Če pa jih malo sfriziraš ( nekaj ur dela ) pa postanejo povsem uporabna, brez zračnosti. Original Proxxon stojalo, direktno iz trgovine, me je razočaralo.
LP |
Pri pisanju nekaterih me moti to, da je nekdo pameten, piše na pamet, ne da bi zadevo preizkusil. Tudi sam sem imel proxsonov vrtalnik. Nekoč sem ga dobil za darilo. Imel sem tudi orginalno stojalo. Vse skupaj sem potem podaril. Vrtalnik mi ni bil všeč, ker je bil 12V. Orginalnega usmernika nisem imel. Zato sem koristil moj delavniški usmernik. Bilo je nerodno, če sem ga hotel kam nesti. Samo stojalce je bilo precej otročje, lahko, precej nestabilno.
Sicer stojala, ki ga sedaj uporabljam nisem dosti popravljal. Nekoliko sem pritegnil vijake, ter omejil hod na ca 10mm.
Na hitro sem posnel vrtanje (naravna hitrost dveh ploščic po kupu z 0.7mm svedrom)
***klik***
***klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni